Osudový omyl 1.

Tato povídka jednorázovka vznikla na základě nápadu Hug, takže
věnování patří Hug
Bude mít asi dva-tři díly, ale budete si na ně muset počkat, opravdu u sebe nemám net, abych mohla zveřejňovat. Ale dočkáte se ;)

Podmínkou pro napsání bylo:
- pár: Tonda a Matěj
- Tony: 18 let, panic, stydlín, introvert, moc by si přál vztah, ale už dávno pochopil, že se svou povahou se neodváží nikoho oslovit a věří, že o něj by stejně nikdo nestál. Usmyslí si proto, že si objedná profesionála, který by ho zaučil. Třeba pak získá trochu sebevědomí, doufá.

K Matějovi byly dvě varianty, líbila se mi tato, ale možná napíšu variaci i na tu druhou :D a pak, kdo je úchyl :D
- Matěj, 19, měl už dva sexuální partnery, ale minimálně půl roku je na suchu. Kamárád mu jako dárek k maturitě objedná profesionálního spodka. Po tak dlouhé době bez sexu na to Matěj naonec kývne.

- zápletka je nasnadě, v agentuře dojde k omylu. Oba chlapce pošle do jednoho hotelového pokoje, aniž by jim byl poslán profesionál. Kluci si tak myslí, že profík je ten druhý. A jak to skončí? Doufám, že nocí plnou sexu :D


--- upozorňuji, že chyby se mohou v textu vyskytnout, psáno narychlo. Komentáře uvítám ;) Další povídky a kapitoly se dočkáte hned, jak se dostanu k netu

Osudový omyl

>část první<




Procházel parkem jako každý den. Slunce bylo vysoko na obloze a ozařovalo svými paprsky vše, co nepřekrývala nějaká překážka. Stáhl si kšilt více do čela, aby nemusel tolik mhouřit. Vše se podivně lesklo, jak byly paprsky silné. Ještě trochu a bude si myslet, že vidí fata morgánu, nebylo ještě ani léto, konec května byl ve znamení ukončených maturit. Mohl si oddechnout, že už to má konečně za sebou. Jejich škola ještě pořádala slavnostní předání vysvědčení, kterého se měli účastnit všichni studenti školy. Celý "nadšený" nesnášel velké davy lidí, protože ho většinou všichni přehlíželi nebo naopak - až moc si ho všímali. Nemohl za to, že se tak šíleně styděl, když na něj někdo promluvil, obzvlášť když to byl některý z jeho spolužáků. S děvčaty vycházel ještě dobře, ale s kluky? Podle nich byl vlezdoprdelka a typický školní šprt. Nemohl za to, že když neměl moc kamarádů, že trávil volný čas s různými knihami a studoval všechny možné vědy. Zarazí se v chůzi, když spatří svého idola.

Radim z vedlejší třídy je prototyp úžasného kluka, kterého by chtěl mít doma každý. Má přátele, dobré známky, rodiče mají dost peněz na jeho koníčky a ještě umí být milý a vtipný. Jeho všudypřítomný, zářivé bílý úsměv, který vystavuje na obdiv ze záplavy zlatavých vlasů, ovlivní každého člověka, na kterého se podívá. Plus ten jeho čokoládový pohled. Tak sladký. Tony si raději utře slinu a ustoupí stranou, aby kolem něj mohl Radim se svým labradorem proběhnout.

"Ahoj, Tondo!" zavolá za ním, ale nezastavuje se. Tony okouzlený hrou svalů, nejen těch mimických, se za ním zálibně otočí. Současně s tím cítí, jak se mu do tváří hrne krev. Zakaboní se, když Radim zmizí v lipové aleji. Nesnáší tuhle svoji povahu, ale co může dělat?

Nikdy neměl ani holku, to, že ho táhnou kluci, si plně uvědomil až na střední škole a bohužel se to nějak záhadně provalilo, což pro něj znamenalo muka, ale tahle novinka se brzo ohrála a lidi si ho jako gaye přestali všímat. Jasně, dělali si z něj pořád srandu, ale to byly věci, které se již dříve naučil ignorovat.

"Dávej pozor!" Nárazu se nelze vyhnout i přes hlasité upozornění staršího pána, který kolem něj prochází. Oba zavrávorají, pánovi z ruky vyletí štos časopisů, které si právě zakoupil v nedaleké trafice. Tony se mu zběsile začne omlouvat, pomůže posbírat rozsypané listy. Muž s tichou nadávkou zmizí i se svými časopisy. Tony nechápe. Zakroutí hlavou, čímž upoutá svůj pohled na obálku jednoho z časopisů, které musel ten muž ztratit. Plátek nevypadá zrovna levně, na titulní straně pohodlně pózuje nahá modelka. Ušklíbne se, proto ten spěch pryč. Sebere časopis ze země, zběžně prolistuje a zastrčí do batohu. Třeba si později počte něco pěkného.

*******************************************************

Matěj, devatenáctiletý mladík, se právě v naškrobeném obleku vracel domů, už vlastně nebyl naškrobený, protože se tak nehorázně potil, že cítil, jak mu tečou kapičky potu po zádech, jak už se nemohly vsakovat do látky košile. Odhodil sako na židli, strhávaje ze sebe košili i kalhoty a rovnou zamířil do sprchy. Maturitní vysvědčení zůstalo v autě u rodičů, kteří kráčeli někde za ním.

Slastně vydechne pod proudem horké vody. Ruka projede mokré vlasy, přivřené oči, druhá ruka sjíždí po bříšku do klína.

Trhne sebou. Už zase. Měl by si někoho najít. Ve svých devatenácti už měl sice nějaké známosti, ale nikdy to nevydrželo déle než dva měsíce. Teď už byl rok sám a začínalo mu to lézt na mozek.

Zabouchání na dveře ho vytrhne ze všech myšlenek, které mu chtěly přijít na mysl.

"Matěji! Přišel za tebou Patrik!"

Matěj zavrčí, sice má Patrika rád, ale přichází v nevhodné doby. Jsou nejlepší kámoši už od doby, co nastoupili na střední. Kupodivu ho odhalení Matějovy orientace neodradilo a spíše stmelilo jejich přátelství. Byli nerozlučnou dvojkou a dneškem to mělo skončit, protože právě zakončili střední školu a od září nastupují oba na jinou vysokou.

Raději vyleze ze sprchy, ledabyle otře tělo huňatým ručníkem, který si omotá kolem pasu, načež vyleze z koupelny, mokré stopy za sebou neřeší, je takové vedro, že uschnou dřív, než si jich matka všimne…

"Matěji! Zase ses pořádně neotřel! Kdo to má po tobě pořád vytírat?!" Matěj za sebou zavře dveře, ušklíbne se na svého kámoše, "Čau," hrábne po čistém prádle.

"Ty jsi hříšník, kamaráde, mamince přiděláváš práci," Patrik se pohodlně usadí do křesla stojícího u stolu, pozoruje svého kamaráda.

"To víš, kdybych to nedělal, myslela by si, že se něco děje." To Patrika rozesměje.

"Jsi pořád stejnej..." prohrábne hromadu časopisů, co jsou na stole, prsty se zaseknou na jednom extra zajímavém, časopis pro gaye? Seznamka? "Nevyrazíme dneska někam? Je pátek, oslavy po matuře by měly být v plném proudu a my dva jsme tak dlouho bez sexu, že si začínám říkat, jestli nejsme nemocní," ušklíbne se, zatímco listuje plátkem inzerátů, "Co říkáš na: Veselý zajíček hledá zajíčka na společné hopsání?"

Patrik se na něj překvapeně podívá, jak mohl ten časopis nechat jen tak na stole? Úplně normálně, že? Nečekal, že by byl Patrik tak zvědavý a listoval gay tématikou.

"Myslím, že zajíčkem už dávno nejsem…" Vytrhne mu časopis z ruky, hodí do šuplíku. "A nečti mojí literaturu."

"Zajímavé, tak proto jsi odmaturoval z češtiny za jedna?" Pobaveně uhne před výchovným pohlavkem. "Nahoď na sebe nějaký sexy hadry, stavíme se u mě a půjdeme pařit. Nechci dneska sedět doma."

"Nikam se mi nechce, mám v plánu lehnout k televizi a odpočívat."

"Hej! Nebuď labuť, přeci mě v tom nenecháš samotnýho?"

"Nechám, dneska fakt nikam nejdu…"

"Matýsku! Chybí ti sex, přiznej si to, tuhle jsi mi básnil celý den o tom, jak by si potřeboval zasunout. Tak neházej šance za hlavu a chop se jich…"

"Možná zítra, dneska fakt nikam nejdu, kámo. Jsem línej jak veš…"

"Tak to teda ne, mákni, oblíkačky a vyrážíme. Že jsi línej, není odpověď," hodí po něm první kalhoty, které najde ve skříni.

*

Večer se Matějovi neskutečně vleče. Kolem něj tancují páry už opilých lidí, na stolku mu stojí zteplalé pivo, Patrik dávno zmizel s nějakou roštěnkou někde v zadních místnostech baru a on teď sedí sám. No, nebyl by sám, kdyby pro něj ovšem nechodily samé slečny. Dvě neodmítl, ale zatančil si s nimi pouze jednu písničku, než zase zmizel z parketu, raději by se přitisknul na pořádné mužské tělo.

Tady, na malém městě je blbé to, že bar pro homosexuály tady ještě nevznikl. Bordel tu je, i herna, ale ne místo, kde by se mohl pobavit normálně i on. V těchto podnicích se gayové možná vyskytují, ale moc to nedávají najevo. Je tu moc mládeže, která by jim ze života mohla udělat peklo a tak raději sedí v koutě jako on nyní a pozorují dav.

Sám musel za dvěma kluky, se kterými chodil, dojíždět do vedlejšího města, ale neměl vlastní auto a spoléhat se na spoje bylo na palici.

Žďuchnutí do ramene ignoruje, když si k němu přisedne rozjívený Patrik. "Ty se nebavíš!" podotkne vyčítavě a sjede ho pohledem.

"Říkal jsem ti, že dneska nemám na takové akce náladu," odsune od sebe sklenici s nedopitým pivem. "raději půjdu domů, stejně tady nic kloudného neudělám."

Patrik ho chytí za ruku dřív, než se stačí zvednout. "Něco jsem ti objednal, něco speciálního," mrkne na něj.

"Ne! Sakra Patriku!"

"Není to na dnešek. Pěkně zajdeš zítra tady do tohohle hotelu," lísteček s adresou položí před něj, "Všechno budete mít připravené, postel, šampaňské… Je tam i vana," s mrknutím mu podstrčí vizitku nočního podniku. "Prý je to profesionál a je to mladej kluk. Apeloval jsem na ně, aby to byl kus, ale ne víc jak dvacet pět. Můžeš si s ním dělat, co jen budeš chtít!"

"Patriku…"

"Podívej se… vzdycháš tady jak stará panna, jasně, oba víme, že už dávno panic nejsi, ale nebudu se na tebe dívat, jak vzdycháš do polštáře, že nemáš sex. Všechno je domluvené a zaplacené, bejvák máš taky. Nic neřeš, prostě přijď. Udělej to pro mě, nebyla to levná záležitost," pěstí mířeně zasáhne rameno, které si Matěj musí okamžitě začít masírovat, ten kluk má neuvěřitelnou sílu, když chce.

"Fajn, ale mám podmínku."

"Jakou?" nedůvěřivě si ho prohlédne.

"Jestli se mi nebude líbit, pustím ho a vrátím ti peníze."

"Výborně, protože já vím, že se ti líbit bude," spiklenecké mrknutí Matěje vyděsí.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II