Osudový omyl 2.

Děkuji vám za komentáře k minulé kapitole :)

Dnes kratší, ale hned, jak dopíšu -asi- poslední část, máte ji tady mít, snad se mi to během zítřka podaří :) je to trochu o ničem, ale já už se neumím vžít do fakt nesmělé osoby jakou bych chtěla Tondu mít :D to bude asi tím, že do sexshopu chodím jako do pekárny *tváří se jakoby nic*

Chyb si dnes nevšímejte, opravím si je hned, jak budu "mezi svými" na Jupiteru :D

Věnováno, samozřejmě, Hug :-*


Osudový omyl 2.



Tonda zavře poslední okno v prohlížeči, hlavu položí na ruce. Šrotuje mu v mozkovně na plné obrátky, aby vymyslel, zda je jeho plán dobrý nápad. Kapsu sportovní kabely tížila krabička dvanácti kondomů. Rudý je z té koupě ještě nyní, když si uvědomí, že vlastně nemá tušení, k čemu mu bude dvanáct kondomů, ale mohl by si ho zkusit nasadit alespoň před tím, než se rozhodne, že přistoupí na svůj plán, jak přijít o panictví a znemožnit se před někým cizím.

Pod postelí měl hromádku knih, které si půjčil již před pár týdny a ještě je neotevřel. Chtěl si nastudovat, jak to mezi muži chodí a byl problém takovou literaturu sehnat a nečervenat se. Stejně ho ta mladá knihovnice sjížděla zvědavým pohledem a při podepisování převzetí knih se mu tak klepaly ruce, že kdyby chtěli jeho originální podpis, asi by jim ho nedal.

V hlavě mu trkne, ještě nějaký lubrikační gel. Zakleje, copak toho už nezakusil za tento týden dost? Jenže měl by to zkusit. Měl. Přece si nenajme společníka a nebude vůbec tušit, co ho bude čekat.

*

Rudá ve svém nejtemnějším odstínu se právě docela intenzivně usazuje na jeho tvářích. Stojí v nejzapadlejším sexshopu, který na internetu našel. Nechápe, proč se tyhle krámy musí otevírat na hlavních třídách měst?! Vždyť nemohl být jediný, kdo se takhle styděl…

"Máte nějaké přání?" prsatá bruneta s výstřihem u pupíku a žvýkačkou v ústech se mu nezamlouvala už když sem vešel.

"Ehm… no…" rudá už snad nemůže být rudější. Oči mu nervózně přejedou po vystavených výrobcích a jde málem do kolen, když zjistí, že stojí před výlohou kožených bičíků a pout. Polkne. "chtělbychnějakýgel."

"Co prosím?"

"Gel," špitne s pohledem zabořeným do podlahy.

"Ah, jasně, to musíte támhle. Přejete si na vodní bázi, silikonový, s příchutí, barevný, masážní, vaginální nebo anální?"

Tony potlačí vykulení očí, když ho slečna dovede k regálu naplněným nejrůznějšími barevnými tubami v různých velikostech i tvarech.

"Asi... asi anální a-" hlas se mu zadrhne. "bez příchutě."

Slečna si ho sjede přeměřujícím pohledem, ukáže na vrchní polici. "Vyberte si, budu u pokladny, kdybyste měl zájem o nějaký další produkt naší firmy. Dilda, vibrátory, umělé vagíny a další hračky máme v druhé místnosti," rukou ukáže za sebe a zmizí za regálem jako by mu nabízela ponožky.

Tony se vrátí pohledem k barevným tubám a dá se do hledání. Rudější už nebude, tak co. Jednou to musí překonat, jinak by se takhle červenal do konce života. Extra kluzký? To by mohlo stačit ne? Trochu se uvolní, když zjistí, že prodavačka kouká do monitoru, nedojde mu, že ho sleduje přes kameru, ale tak je alespoň klidný. Nakonec vezme ten, který měl v ruce první, kluzké anální potěšení, aby se i váš partner cítil dobře. Koutky mu zacukají smíchy, ale raději to nebude komentovat. Vydá se k pokladně, když ho nějaký neviditelný magnet dotáhne do právě "té" místnosti, kde mají hračky. Vyvalí oči na obrovskou repliku penisu. Je tak metr dlouhý. Zakroutí nad tím hlavou. Přesune se k menším, vibrujícím hračkám.

"Chcete nějakou rozbalit?"

Nadskočí, když se lekne prodavačky. Ta mu s úsměvem podává hračku, na kterou měl upřený pohled. Rozpačitě uchopí do prstů hračku tvarovanou do pánského údu.

"Mnoho párů si ji kupuje, je vhodný i pro partnerku, když nebudete s ní," slečna na něj spiklenecky mrkne. "Pokud byste si chtěl koupit něco pro sebe tak bych vám doporučila nějakou z umělých vagín nebo je novinkou tohle silikonové vajíčko, které naplníte gelem, zasunete svůj penis a potom…" Tony znovu zrudne. Myslel si, že dneska už toho bylo dost, ale ta slečna se v tom vyloženě vyžívá. V jeho rozpacích.

"T-to je dobré. Díky. Já…" oči nejistě sklouznou po "nereplikách" penisů se stejným účelem.

"Ah, jistě, chtěl byste něco ne tak vizuálně realistického. Tyhle jsou vibrační, tyhle ne. Osahat a vyzkoušet je můžete tamhle na stolku, máme je tam všechny vystavené," rukou mu ukáže na malý kulatý stolek, na kterém se opravdu tkví několik "tyčinek" na baterky i ruční pohon.


Nakonec vychází z obchodu s diskrétní, neprůhlednou, taškou ve které si odnáší kromě gelu i jednu takovou vibrační pomůcku. Že je to pro něj, neřekl. Ta slečna mu pořád říkala, že přítelkyně bude určitě spokojená. Chtěl by vědět, jak by se prodavačka tvářila, kdyby jí řekl, že je to pro něj, protože chce přijít o panictví. Nahlas se zachechtá. Poděkuje v duchu všem, kteří při něm stáli, že v tom krámu nesložil své tělo na zářivě bílou dlažbu.

*

Dech se mu zadrhne v hrdle, když špicuje uši a zjišťuje, jestli už je byt tichý tak, že nehrozí nečekaný příchod někoho z rodičů. Klíč v zámku tiše klapne, když jím otočí.

Nedočkavými a trochu roztřesenými prsty roztrhne obal na barevné krabičce a vyndá z polystyrenu nový, ještě nepoužitý, podlouhlý vibrátor růžové barvy. Tváře mu znachoví, když si uvědomí, co se vlastně chystá udělat. Do dneška se spokojoval se svojí rukou, ale do análního otvoru si ještě nikdy nezkoušel dávat žádný z předmětů, jak se o tom dočetl na pár webových stránkách, které našel a na které přidávali muži své zkušenosti…

Zkusí malé tlačítko, které spouští drobné vibrace a postupným mačkáním se zvyšují. Polkne, když si uvědomí, že mu vzrušením z neznámého vyschlo v ústech. Stáhne si kraťasy, ve kterých spí, položí se na postel. Lubrikační gel už je připravený pod polštářem. Co teď? Neměl by na tohle mít někoho, kdo o tom bude trochu vědět? Neměl by to raději nechat až na pozítří, kdy se sejde s profesionálem? Ten by se mu snad neměl smát, když si ho zaplatí? Takové nekřesťanské peníze to stálo.

Vzrušení opadne jako, když ho polijí vědrem studené vody.

Určitě to bude lepší.

Natáhne kraťasy, vibrátor uklidí do bezpečí kosmetické kapsičky, kterou zastrčí do kabely na spodu skříně kam si připravuje věci na sobotu, aby na nic nezapomněl. Zaplatil celou noc. To mu ten, kterého si najal, snad ukáže taje toho pravého sexu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II