7. Kapitola Cyk

18+ pro polibkáře

7. kapitola


Adrián s Fixíkem opouštějí Danielovo byt trochu ve spěchu, protože se snídaně trošku protáhla a pokud přijde pozdě, šéf ho zabije. Neodolá se neohlédnout. Pobaveně zjistí, že ho Daniel z okna pozoruje. Zamávání je mu vzápětí oplaceno. Neočekával, že ten kluk bude tak příjemný společník. Je spokojený. Dlouho nikoho takového nepotkal, ale kdoví, jak to vidí Daniel…
*
Dan se pomalu vrací z dnešní vyjížďky. Adrián měl pravdu, když mu říkal, že by si měl dát chvilku volno. Do kopců, které normálně v pohodě vyjížděl - dnes funěl víc, jak parní lokomotiva. Pití si dnes vzal dostatek, ale asi mu to bylo k ničemu. Zpocený je nehorázně. Trenér mu zase dal. Sice mu vybral méně náročnou trasu, ale… oddychne si, když sklízí kolo do sklepa. Konečně se může naložit do vany a trochu zrelaxovat svaly.
Zrovna, když naložený ve vaně, zavře oči, ozve se zazvonění zvonku. "Sakra!" zakleje. Vstane tak prudce až voda vyšplouchne.
"Co je?" dveře s trhnutím otevře. Adrián stojící za dveřmi se rozesměje. "To nemáš nic jinýho na práci než rušit ubohý sportovce z relaxování ve vaně?"
"To nemám, to máš pravdu," zazubí se na něj. "Můžu dovnitř?"
"Posluž si." Dan odstoupí ze dveří, nerad přiznává to, že mu Adriánova společnost dělá dobře. "Kdybys mě omluvil, vezmu si hodinovou vanu a pak se k tobě připojím. Prozatím si dělej, co chceš." Zmizí za dveřmi koupelny, trochu rozladěný tím, že nyní bude mít vodu studenější, než když si ji napouštěl. Ručník hodí k zemi, sám žbluňkne i s hlavou pod hladinu. Povzdech, který mu přejde přes rty, se ztratí v zahučení vody z kohoutku, když si začne připouštět. Palcem nahmatá špunt.
Adrián vstoupí do koupelny jako duch. Tričko na půl cesty ke svléknutí.
"Co to sakra děláš?"
Zmateně spiklenecký pohled. "Říkal jsi, že si můžu dělat, co chci, ne? Tak se jdu vykoupat s tebou," zabublá smíchy, když uvidí Danielův nevěřícný pohled. "Navíc… nemáš nic, co bych už neviděl. Ale abys neřekl, že nejsem gentleman - mohu se přidat?"
"Ježiš ty jsi nemožnej, fakt, že jo. Pojď, prosím tebe, nebo bys byl schopný tu stát jak tvrdý y dokud bych nepolevil." Trochu se odsune, aby udělal místo. Ještěže ten, který tuhle koupelnu řešil, udělal i velkou vanu, protože do takové té klasické by se rozhodně nevešli. Adrián se spokojeně uvelebí proti němu. Jednu nohu vyhodí ven z vody, aby se tolik nemačkali. Přeci jen… dva docela rostlí muži v jedné vaně.
Daniel polkne při pohledu, který se mu naskytl. Pěkně roztažené nohy přímo pár desítek centimetrů od jeho obličeje. Sleduje cestu tetování, které ho tak láká.
"Měl by sis utřít tu slinu." Na posměšek nereaguje. To tělo je fakt boží. Ošije se, když ucítí, jak se mu krev vlévá do určitých míst.
Odkašle si. "Možná by ses měl přestat tak hodně odhalovat…"
"Proč?" nakloní se k němu. "Líbí se ti to ne?" Mrknutí než se vrátí zpátky. Zavře oči, když si hlavu opírá o hranu vany. "Máš to tu příjemné, možná se zastavím častěji…"
"Ty, Adriáne… nespletl ses povoláním? Nějak mi na tebe záchranářství nesedí," podotkne pobaveně Daniel.
"Trochu exhibicionismu nikdy neuškodí."
"Fajn, fajn. Mám otázku."
"Hm?"
"Děláš tohle před každým svým milencem?"
Pootevře oko. "Co přesně?"
"No… prakticky se vůbec neznáme, ale už jsme spolu spali a momentálně se spolu nazí koupeme ve vaně."
Adrián se pobaveně zasměje. "Budeš se divit, ale ty jsi první, se kterým tohle dělám. Baví mě tě uvádět do rozpaků." Mrkne spiklenecky. "Něco proti?" provokativně rozevře nohy ještě víc.
"N-ne…" další slova jsou ztracena v rychlém přesunu, hvězdy by se nad svojí rychlostí mohly stydět. Adrián nestačí říct ani "fň" a už je zavalen druhým tělem. Vzdychne, když se jejich penisy dotknou, tohle potřeboval. Nohama obemkne pevný zadek, aby nemohl utéct.
"Jsi si jistý, že to chceš? Zase se mnou?"
Daniel se trochu odtáhne, aby prozkoumal pohledem Adriánův obličej.
"Neboj se, jsem dospělý. Za svoje činy nesu zodpovědnost," s mrknutím se vrhne na rudé rty, které se před ním tak provokativně vlní. Ještě se na malou chvíli odtrhne. "Myslíš, že kdybych to nechtěl, že ti lezu do vany?" Sladká příchuť druhých rtů na něj působí jako magnet, nenechá ho odpovědět. Proč taky? Někdy jsou přeci lepší činy.
Jejich styk probíhá o dost jinak než ten první. Něžné, dráždivé milování, kdy poznávají tělo toho druhého. Nikam nespěchají. Oba si užívají doteky na holé kůži, která je přitahuje neviditelnou magnetickou silou.
Jemné polibky se však brzy stávají dravějšími, když je místo objevování a touhy začne ovládat chtíč. První krok udělá Daniel, když uchopí oba penisy do své dlaně a lehce stiskne. Vytváří tlak příjemný jim oběma.
Vášnivé polibky, tření kluzkých těl o sebe a pára prostupující místností. Erotično vyburcované na maximum. Ani jeden už se nesnaží tlumit své vzdechy do úst toho druhého. Naprosto nekontrolovatelně se do sebe ponoří. Když Daniel sjede do Adriánova klína, aby lapil do svých úst naběhlou erekci, je to pro Adriána poslední kapička do dnešního vínku. Se stenem, který mu vyklouzne z úst, se udělá, z části do Danielových úst, z části na své břicho.
Daniel s tichým pochechtáváním se k němu zpátky přitiskne, čímž uvězní svoji erekci mezi jejich těly. Otře se o Adriánův ochabující penis a mírným vlněním proti horkému tělu nechá Adriána, aby ho vzal do ruky a jemně masíroval. Živočišná touha mu vytváří mžitky před očima. Podvědomí ho nutí k pravidelnému přirážení. A tak, pod Adriánovým drobnohledem, se dovede k vrcholu. Zuby stisknou kůžičku na rameni, když se dostaví první vlna orgasmu. Nevnímá, jak skrápí horkým spermatem smyslné bříško a vytváří tak koktejl ze společných šťáv.
Pomalu mu dochází, že tady právě zneužil Adriánovo ruku, ten však nevypadá, že by mu to nějak vadilo. Naopak, rukama si ho přitáhne k sobě, stvrdí toto živé sousoší polibkem.
Když o chvilku později ze sebe, již ve stoje, smívají všechny důkazy, má Daniel i Adrián o čem přemýšlet. Co se to mezi nimi vlastně stalo? Tak náhle? Neznají se, ale je kolem nich nabito emocemi a pocity, které jsou jim oběma novými.
V tichosti se oblékají do svého oblečení ani jeden nemyslí na to, že by mohli zůstat nazí a třeba se oddávat dalším mileneckým hrátkám. Oba potřebují přemýšlet. Rozhostí se mezi nimi nepříjemné ticho.
"Dáš si něco k pití?" protne ho Daniel jako první.
Adrián rozpačitě zakroutí hlavou. "Ne… já… díky. Asi… asi bych měl raději jít domů." Uhne pohledem dřív, než Daniel stihne vyčíst z jeho očí nějakou emoci.
Ten pomalu přikývne. Zklamaný z… z čeho vlastně? Vždyť mezi sebou nemají žádný vztah. Nebo ano? Beze slov sleduje, jak se Adrián upravuje před zrcadlem, ale jeho lehce zrůžovělé tvářičky ho prozrazují.
Adrián sám sebe prohlíží, po očku zašilhá na Daniela, co si asi myslí? Prolétne mu hlavou. Jeho normální, roky vybudovaná maska, byla zničena jediným uvolněním ve vaně s tímhle mladým mužem. Neočekával, že by ho uchvátil někdo takový. Daniel je sám o sobě něčím výjimečný… co to však je?
Příliš dokonalý.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II