Osudové ráno poté END


Tak je to tady, ukončení jednorázovky Osudový omyl.
Tato jednorázovka má 6 044 slov - to jest 17 stran ve wordu
Omlouvám se ještě jednou za prodlevu, která byla mezi kapitolami, ale opravdu jsem s tím nemohla nic dělat. A tak vám děkuji za vaší přízeň.

Ještě infro k dalším nápadům, které se zde setkaly (pod článkem: napiš si o povídku) - budu postupně dopisovat další jednorázovky, které jsem si vybrala z vašich návrhů, ale teď se zase budu soustředit na 62, možná Cyklistu a hlavně BoZ. Po dokončení BoZ se zase setkáme s Michalem, Alexem a dalšími z povídky Rescuer, co na to říkáte? :)


Věnováno Hug, Nyce-oH, Luczaidě, Sanasami, keishatku, katce, Ell, barbor, Tamias, Neru-chan, Satiras, Adě, Nyoko, Sisi/ctenar, Suzu, Justince - za vaše komentáře, názory a podporu ;)
a Kath a yellow, protože vím, že ty dvě čtou ;)


Osudové ráno poté





Maty se převrátil z boku na záda, aby atakoval svým dotykem jakési měkké teplo. Malý moment mu trvá než se vzpamatuje a uvědomí si, kde je. Takže Tonda neodešel jako pára nad hrncem? Usměje se. Byl to docela zajímavý večer. Pohled na hodinky ho ujistí, že spali dostatečně dlouho na to, aby byli do dvou hodin z pokoje pryč, protože pak sem naběhne kosmetička podlahových krytin a budou mít po ptákách. On jí však svého neukáže!

Teplé tělo vedle něj se lehce zavrtí, přitáhne blíž. Maty se uculí, co si ještě trošku užít? Převrátí se tak, aby Tondu nevzbudil. Opatrně se přesune za jeho záda, natiskne na záda a klínem na pozadí. Ten dotyk v něm vyvolá první vlnu vzrušení. Tonda se znovu zavrtí, nevědomky se zavrtí v zadečku, jak si dělá pohodlí, čímž se otře o polo vzrušeného Matěje. Neopatrné šťouchnutí do ramene Tondu vzbudí, chvíli nechápavě kouká než se ohlédne za sebe, aby spatřil Matěje s jiskřičkami v očích. Rozespalý výraz se změní na vyděšeně vzdušený, když se mu do tváří nahrne krev.

"Ehm, dobré ráno," podotkne tiše.

Matěj se zazubí. "Dobré rozhodně je." Skloní se, aby si ukradl polibek ze sladkých rtů. Prohloubí ho, nebude zapírat, že nemá chuť na trochu sexu. Nenechavé ruce hladí ještě spánkem vláčné tělo pod sebou.

"Co-co to děláš?" Tonda se od něj odtáhne.

"Co? Pokud bys chtěl, mohli bychom ještě trošku pokročit než se rozejdeme každý vlastním směrem…"

"Jak?" nedůvěřivý pohled a Maty by ho nejraději políbil.

"Co zkusit včerejší zakončení večera obráceně?"

Nejistota, pohled na obě strany, jako by hledal záchrannou brzdu. Polkne, zahledí se Matějovi do očí, sotva znatelné kývnutí a přitisknutí svého těla na to druhé, aby zakryl rozpaky.

*

Zapne si knoflíček u kalhot, dotáhne zip. Spokojeně… vlastně uspokojeně, se ohlédne po Tondovi, který dělá to samé, co on. Klíče nechají oba ležet na nočním stolku, jak bylo v pokynech od recepční. Uklízečka je později vyzvedne.

"Hotov?" usměje se na něj, když vidí, že je trochu rozpačitý. Ani po noci strávené s cizím člověkem se nedokázal svých rozpaků zbavit. Snad mu dal alespoň malou naději, že se nebude červenat při sebemenší zmínce o sexu.

"Jasně." Tonda sleduje, jak si Matěj před velkým pokojovým zrcadlem prohrábne neposedné vlasy, aby je trochu upravil. Na to on kašle, nasadí na hlavu oblíbený kšilt a vlasy jsou přikryté. Maty je moc hezký kluk a on věří tomu, že pro ně dva by vztah nebyl vhodný, i když ho na moment napadlo…

"No… tak se měj, Tondo, rád jsem tě poznal." Matěj před sebe vystrčí ruku, aby ji mohl Tony vzít do své a stisknout.

"Taky jsem tě rád poznal, díky, Matěji." Oba moc dobře ví, za co děkuje, ale ani jeden z nich to nehodlá komentovat. Matěj kývne, rozepne si bundu, protože ho najednou obklíčil nějaký nával horka.

"No tak… já půjdu po schodech. Měj se," mávne za sebe rukou a s úsměvem zmizí na schodišti, kdežto Tonda zůstane stát u zavolaného výtahu. Otočí se ještě jednou na dveře, které právě spolu opustili, které je dnešní noc skrývaly před nežádoucíma návštěvama.

Nedopitá sklenka šampaňského, které již dávno postrádá bublinky, stojí jako tichý svědek toho, co se dnes událo, na zemi vedle postele tak, jak ji tam pozdě večer odložili.

"Matěji, počkej!"

Dveře od pokoje se s tichým "klap" zavřou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II