Osudový omyl 3.


Tak, jsem zase tady :D a kdo si všiml nového, ošklivého, nepovedeného layoutu, tak právě ten se může těšit na to, že teď chvíli budu zase psát :D
Musím upozornit, že tato "jednorázovka" není ještě dopsaná a jedna část určitě bude. Dala bych vám to sem celé, ale k jejímu dopsání mi chybí asi odstavec a šíleně mě bolí hlava takže - zítra :) a proto dneska trochu krátké :D

Věnováno Hug.

Jinak všem děkuji za komentáře, kterými jste mě poctili :)

Varování: 12+ pro polibkáře



Matěj uchopí do ruky klíčky, které mu podává milá recepční v tomhle hotelu. Mají to tu hezké, ale představa, že se zde konají pouze schůzky s prostituty a prostitutkami je trochu děsivá. Trvalo mu trochu víc času než předpokládal, že to najde, proto doufal, že ten týpek, kterého mu Patrik najal, nebude chodit moc brzo, aby neměl připomínky. Do prvního patra vyjde schody pěšky. V hlavě přemítá, jak ten večer bude asi vypadat, vždyť nikdy prostituta neměl. Než se doma načapal, umyl a sladil, už ho rodiče podezřívali, že má dneska rande. Co by jim o tom říkal, prostě akce u Patrika, klasicky jako každý víkend.

Hotelový pokoj je vybaven docela luxusně, velká postel s červeno-modrým povlečením a doplňky ve stejných barvách, spousta polštářků různých velikostí. Na nočním stolku stála připravená láhev sektu se dvěma skleničkami, miska ledu a jahod.

Zrovna si svlékne bundu, když do pokoje vejde druhá osoba. Má přes rameno sportovní kabelu, na hlavě kšilt, a jelikož v pokoji ještě nerozsvítil, vidí pouze jeho obrys. Dveře se zavřou a oba se ocitnou v relativní tmě rušené jen světly dopadající sem z ulice.

*

Tony, opět s rudou maskou, trpělivě čeká na hotelový výtah, který ho má dovézt k jeho pokoji kde dnes bude zkoumat taje mužského těla. Vzal sebou vše, co považoval za vhodné. Raději být vybaven než aby došlo k nějaké roztržce.

Klíčem připevněným na jakési růžové hrušce si odemkne dveře. Šramot, který se z pokoje ozývá, značí, že už nebude sám. Avšak, je zde taková tma, že toho kluka nemá šanci zahlédnout, vlastně… zahlédne špičky bot, které na okamžik osvětlí světlo z chodby. Tiše vstoupí, zavře dveře a zůstane na malý okamžik stát, aby oči přivykly.

Cvaknutí lampičky odhalí dvě skoro stejně vysoké osoby. Ovšem jedna z nich je drobnější postavy. Svalová hmota se nějak nechtěla nafouknout, aby tělu dodala mužné tvary.

"Ehm, ahoj." Tony zamrká na luxusně vypadajícího kluka, krátké vlasy trochu nagelované, navoněný a vkusně oblečený.

"Ahoj," opět zrudne, to bude večer. V kolenech mu zacuká, když mu podvědomí radí, aby raději vypadl než si udělá velký trapas, ale vzhled a charisma toho kluka, které z něj vyzařuje, mu chodidla přiková k zemi. A teď zrovna k němu přejde s úsměvem na rtech, s rukou napřaženou. "Jsem Matěj."

"Tonda," vykoktá ze sebe.

Matěj si zvědavě prohlíží toho kluka, kterého mu sem agentura poslala. Vypadá nějak nejistě, že by nováček? Divné, nikdy si nemyslel, že by mohl být společník takhle rozpačitý. I když ta taška, kterou si přinesl, ukazuje na to, že nepřišel naprázdno. To on si vzal jen kondomy a malou kapesní tubičku lubrikačního gelu.

"Ehm, no, já… asi bych se nejdřív připravil a pak… No, to necháme, co ukáže čas," uculí se na něj. Tonda stojící proti němu, pohledem visícím na jeho rtech se vzpamatuje, krásně zrudne. Maty zakroutí hlavou, toho kluka dnes uvidí naposledy a myslí si o něm, že je krásně rudý? Vždyť si nedal nic ostřejšího, aby měl halucinace.

"J-jo, jasně," Tonda se odvrátí, začne vybalovat z tašky na noční stolek; krabička dvanácti kondomů, tuba lubrikačního gelu, robertek?! Maty vyvalí oči, kde proboha zaspal dobu? Do dnes neměl tušení, že společníci na setkání berou pomůcky.

Matěj zmizí za dveřmi koupelny. Tony se usadí na ukázkově ustlanou postel. Povzdychne si. Do čeho to jen šel? Ale už je tady, měl by to překonat. Bude to jednou a pokud se mu to nebude líbit, tak se může nechat zavřít do kláštera, třeba.

Pomalu se svlékne z oblečení. Nechá na sobě jen trenky, stydlivě zajede pod přehoz na posteli. Jak se má sakra chovat?!

Dveře od koupelny se otevřou zrovna ve chvíli, kdy se chtěl zvednout, aby otevřel okno a vyvětral trochu dusnou atmosféru. Matěj, jak se Tondovi představil, má kolem pasu uvázaný jen bílý, huňatý ručník. Přesně takový, jako vídal ve všech amerických filmech, ve kterých se vyskytl hotel. Polkne, když pohledem sjede sportem vypracované tělo, snědé od sluníčka. Kapky vody ještě nestačily uschnout a zpoza jeho zad se plíživě do pokoje dostává vlhkost z horké vody smísená s vůní sprchového gelu.

"Nějaký problém?" Tony by zaklel, ale nenachází dostatečných slov. To tělo ho naprosto uchvátilo. Maty si ho prohlíží. Něco mu tady smrdí, ale nemá tušení, co to je, protože on se koupal a ten mladík, který je před ním jen v trenkách vypadá docela svěže. Co se tady děje? I když… Patrik sice říkal, že mu vybral nějakého extra společníka, ale že by až tak stydlivého? Nezkušeného? Vždyť mu nezkušenost leze i ušima. Pohledem uhýbá, přetvářet se taky neumí. Prohlíží si ho jako čtrnáctiletý kluk, který objevil u staršího bráchy pod postelí porno časopis a může si konečně prohlédnout ženská přirození. Tohle asi prostitut nebude.

"Hm, ne… já… začneme?" prsty zatáhnou za šňůrku u lampičky. Světlo zhasne a pokoj se ponoří do šera vytvořeného ze světel lamp z ulice.

Matěj přikývne, ale to už Tonda nemůže vidět. Kolik mu asi je? Červená se jak cudná panna při svatební noci. Jo, musí přiznat, že se mu to líbí, dokonce to tomu klukovi sluší, ale stejně mu to pořád smrdí a čím víc nad tím přemýšlí, tím hlouběji ten červíček je. Stáhne si z boků ručník, zalehne do postele. Přišel se sem přece pobavit, když už mu to Patrik domluvil a zaplatil, nenechá to propadnout.

Natáhne se vedle toho kluka, který je až po bradu přikrytý přehozem na postel. Dojde mu to, není tak blbý. V agentuře museli někde udělat chybu, protože pochybuje, že by zaměstnali někoho takového. Jasně, možná ano, protože choutky zákazníků mohou být různé, ale… tohle je extrém.

Měl by se zvednout a jít seřvat někoho z vedení, ale cukání nohou ho nedonutí vylézt z postele. Má jen dvě možnosti, rozsvítit a říct mu to nebo si zahrát na společníka a zasvětit toho kluka do tajů sexu. I když on sám mnoho zkušenosti neměl, byl rozhodně zkušenější než Tonda. Drze vlezl pod peřinu. Možná to nakonec dopadne špatně, ale Tonda si nebude moci stěžovat, protože on bude opatrný.

Rukou přejede po paži druhého mladíka, který k němu stočí pohled. Tonda jasně cítí teplo sálající z Matěje, který se uvelebil vedle něj a teď se tak trochu k němu dobývá. Asi by tu neměl ležet jako žehlící prkno, že? Opatrně posune ruku tak, že se prsty dotkne právě projíždějících prstů Matěje.

Maty se skloní a přitiskne své rty k nahé paži. Trhnutí raději nekomentuje. Přijde si jako levné zboží, když se přitiskne svým tělem na Tonyho bok.

"Takže… chceš být nahoře nebo dole?" zašeptá mu jemně do ucha, které skousne mezi zuby a potom ho jemně políbí. Usměje se nad návalem horka, které projede Tonyho tváří, kde k tomu přišel?

"N-nevím. A-asi podle situace?" Matěj se raději přisaje na bradavku, aby skryl pobavení, které u něj tahle odpověď vyvolala. Právě se dokonale prozradil.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II