Osudový omyl 4.


Tak je to tady - úchyláci :D k dnešní kapitole se váže 18+, kdybyste to nevěděli od minule :D Užijte si to a nezabíjet :D Jooo, ještě jsem chtěla dodatek... Kdo bude chtít pokračování s názvem - Osudové ráno poté, dejte vědět do komentářů :-P

Za chyby se omlouvám, word dneska přepisoval jako ďas :D pokud nejste spokojení s výsledkem situace, ozvěte se :D

Věnováno Hug, za nápad, který mi poskytla ;)
a taky vám, kteří jste čekali a komentovali :)



Večer se táhnul zatím v docela dobrém tempu. Maty si stihnul všimnout, že doteky, kterými atakoval Tonyho tělo, že ani jednoho z nich nenechávají chladným. Občas si dovolil otřít své poloviční vzrušení o Tonyho tělo, čímž byl odměněn tlumeným zasténáním. Obzvlášť, když se dotkl svým penisem toho druhého. Možná by mu elektrizující pocit, který mu projel i prsty u nohou, vydržel, ale to by Tonda nesměl působit jako "mouchy sežerte si mě" tak trochu chápal, že pokud je to jeho poprvé, nebude moc aktivní, ale trochu těch dotyků by mohl přidat. Maty se začínal trochu nudit, aby se přiznal. Možná by si měl Tondu posadit a říct mu pravdu. Aby si to vyjasnili. On není žádný profesionál.

Odtáhne se. "Asi bychom si měli promluvit."

Tonda zmateně a až příliš neochotně, otevře oči. "Cože?"

"Podívej se… možná se naštveš, spíš určitě, ale měl bys to vědět."

Nechápavý výraz v Tondově tváři donutí Matyho povzdychnout si. "Já nejsem ten, kterého sis zaplatil."

"C-co-cože?" vyjevený výraz, jak několik dílků ze skládačky zapadá do sebe. Najednou se od něj prudce odsune, přikrývka spadne na zem, jak se prudce postaví. Jediným výsměchem v této situaci zůstává stále přetrvávající vzrušení, jako by si to uvědomil ve stejnou chvíli jako Maty, rukou skryje svůj klín pořád ještě krytý trenkami a prudce zrudne. "O čem to sakra mluvíš?" nedůvěřivý pohled.

"Kamarád mi zaplatil společníka, protože si myslel, že už jsem moc dlouho sám, tak jsem mu na to nakonec kývnul, aby to nepropadlo. Došel jsem sem a tady kluk - ty, pochybuji, že by se prostitut styděl jako ty. Vždyť se na sebe podívej. Neříkám, že nejsi hezký, ale prostituta bys dělat nemohl… V té koupelně mi to asi došlo, ale potom až, když ses tak hezky prořekl, když jsem se tě ptal, jestli chceš být nahoře nebo dole."

"To si- to si sakra děláš prdel!" vykřikne a zarazí se, kde se to v něm bere?! Zmateně se otočí po svých kalhotách. Ruka zašátrá někde v místech, kde je nechal. "Proč si to neřekl hned? Mohli jsme se tomuhle vyhnout a-"

"A?"

"Prostě se tomu vyhnout, bože, to je trapas," zamumlá si pod vousy, když zabalancuje na jedné noze, aby si nasadil objevené kalhoty.

"Chceš odejít?"

"Jasně, že chci! Zaplatil jsem si kurvu, ne tebe!"

"Omlouvám se, že ti kurva přijde příjemnější než někdo, koho neznáš a kdo by ti tu službu klidně taky udělal. U mě máš alespoň tu jistotu, že neonemocníš nějakou nemocí." Pokrčí rameny, ale místo oblékání se natáhne pro láhev se šampaňským, aby ho otevřel a nalil si do sklenky.

"Co to děláš?" nedůvěřivý pohled si to pořád měří. Maty si uvědomí, že tenhle kluk je asi z trochu jiného těsta, protože se chová, jak kdyby mu bylo dvanáct a někdo mu nabízel cigaretu.

"Coby? Když už je to zaplacený tak se aspoň opiju bublinkama, když odcházíš." Natáhne se na záda do pohodlných polštářů, penis mu nevzrušeně leží v klíně, exhibicionismus ho rozhodně netrápí. Stejně ho už nikdy neuvidí, a i když se takhle nikdy nechoval… No co, ten kluk o něj stejně nestojí. Zapřemýšlí nad tím, jestli tady na pokoji budou mít někde i televizi, v nějaké z těch "skříní". Někteří lidé se přeci vyžívají v dívání se na porno ne? Třeba by tam naladil něco zajímavého. Díky zamyšlení si nevšimne Tondy, který ustal v oblékání se. I jemu v hlavě šrotuje na plné obrátky. Ten kluk má sakra pravdu! Pořád by pro něj bylo výhodnější vyspat se s tímhle než s nějakým prostitutem, který by mohl mít nějakou nemoc. Potichu, aby nevyrušil Matěje z přemýšlení, se přesune k posteli a natáhne se na ní.

"Takže… zasvětíš mě do tajů sexu? Noc je ještě mladá," s trochu křivým úsměvem se položí vedle Matěje na bok a hlavu si podloží rukou. Ten na něj překvapeně pohlédne.

"Vtipkuješ, že jo?" zkoumavě si ho přeměří se sklenkou alkoholu v ruce. Zakroucení hlavy ho neuklidní, právě naopak. V penisu mu zacuká načež se jeho zrádce, pod přívalem všech možných představ nad dnešní nocí, postaví. S odkašláním pokrčí nohu v koleni. Tonda zrudne, ale raději to nekomentuje.

"Jsem ochotný do toho jít, pokud teda chceš i ty," pokrčí rameny a sleduje Matěje, který tak trošku váhá. Neví, co si o tom má zrovna myslet. Potom kývne.

"Tak dobře." Zajede si rukou do vlasů, druhou přes sebe přehodí přikrývku, najednou jako by se styděl. "Hmm, no… máš nějaké zkušenosti sám se sebou?"

"Jak jako?"

"Zkoušel si tu hračku, co sis přinesl?" zeptá se bez okolků, když vidí, že cesta jinudy nepovede. Tonyho zrudnutí mu pozvedne koutky. Jen němě zakroutí hlavou. Matěj si povzdychne, je čas převzít iniciativu.

Nakloní se nad zmateného Tonyho. "Povedu tě," zašeptá jemně do ucha, když ho však chce políbit, zarazí se, "můžu?"

Tonda asi ztratil hlas nebo se mu povolil zvedač hlavy, protože mu pořád jen kývá, nahoru dolu, jako takoví ty pejsci, které vozí řidiči v autě na palubní desce a kývají hlavou.

Přitáhne si jeho hlavu za šíji blíž ke svým rtům, pošimrá jazykem horní ret než je spojí drobným polibkem. Jazyk mu do krku raději rvát nebude, aby se nelekl. Tonda chvilku váhá, než se k němu připojí. Trochu nejistý, ale pomalými krůčky se polibky stávají dravějšími. Matěj ho položí plně na záda, aby ho mohl jednou polovinou svého těla zalehnout.

Tonda spokojeně přijímá polibky od Matěje, doopravdy se mu to začalo líbit. Matějovy rty jsou příjemně měkké a vůbec na něj netlačí tedy - zvídavá ruka v jeho klíně stiskne napůl vzrušenou erekci. Ustane v líbání, protože ten pocit, že ho drží někdo jiný a ne jeho vlastní ruka je - příjemný.

"Děje se něco?"

Zakroutí hlavou, protože si chce ty pohyby na svém penisu vychutnat. Ovšem, když mu Matěj skousne bradavku, zavzdychá. Asi by se měl Matějovi taky nějak věnovat, ale… JAK? Možná by měl zkusit nějaké ty věci, které jsou příjemné i jemu. Ruka suverénně sjede do vzrušeného klína jeho spolunocležníka, ale trhne sebou, když narazí na tvrdou, horkou erekci. Otevře oči, aby zjistil, že Matěj je má zavřené a přijímá jeho dotek stejně jako on. Raději je zpátky zavře a nechá se vést, nechce ze sebe udělat nějaké kopyto, ale zkušenostmi hýřit nemůže. Zavrtí se, když mu Matěj začne stahovat kalhoty, přes hrudník mu přejede chlad z větrajícího okna, když se od něj oddálí. Z pod přivřených víček sleduje dění pod sebou.

Matějův hbitý jazyk se rozběhne po jeho břiše, přejedu přes pupík, do kterého vtiskne polibek. Prsty rozepnou knoflík i zip kalhot a už je stahují i s boxerkami dolů, Tonda chce zaprotestovat, ale Matějův pohled mu v tom zabrání. Odhalí jeho penis na "světlo boží" (protože v pokoji je zase tma). Zkušebně přejede jeho špičku jazykem, než ji pohltí do svých úst a následně i část Tondova penisu.

Tonda zvrátí hlavu pod náporem dosud nepoznaného vzrušení. Už chápe, co na tom kluci vždycky viděli, když se o tom ve škole bavili. Horko, které ho obklopuje "tam dole" je víc než příjemné a jazyk, kmitající přes citlivá místa dokazuje, že to nedělá poprvé.

Nával vzrušení mu zatemní mozek a vzpamatuje se až příliš pozdě, bouřlivě vyvrcholí Matějovi do úst, aniž by ho na to nějak upozornil nebo se prostě odtáhl. Zaboří hlavu do polštářů hluboce oddechujíc. Oči si přikryje rukou. Až teď si uvědomí, že na břiše ucítí dotyk prstu, který zvídavě přejede kolem jeho pupíku a přes kořen penisu se zastaví až na otvůrku, kterému do dneška klad nárok pouze jako jednosměrce. Polkne, ale extáze, která ho obklopila ho nechce ani opustit, cítí se spokojený a tak nechá Matěje, aby si s ním dělal co chce.

Matěj se vrátí k němu nahoru, chytne jeho rty do svých a Tonda si až pozdě uvědomuje, že nahořklá pachuť, kterou má Matěj na rtech, patří jemu. Najednou se v něm zvedne vlna čehosi, povalí překvapeného Matěje na záda a vydá se se rty na dráhu po jeho těle. Nejdřív zkušebně obkrouží bradavku tak, jako to dělal on jemu. Jemně ji promne mezi zuby a pak foukne. Husí kůže, která Matějovi naskočí, ho potěší, protože i on měl podobnou reakci.

U jeho penisu se však zarazí. Má ho vzít do úst? Polkne, protože si není jistý, Matěj, ač na to nevypadá, je docela dobře obdařen, alespoň si to o něm myslí, protože právě teď je velký na jeho ústa dost. Rudá špička, na které si hoví drobná kapička touhy, jak jí nazývají v odborných publikacích. Podívá se na ten orgán, který měl čest vidět už nespočetněkrát u sebe, ale ještě nikdy ne zespoda takhle, z této polohy. Matěj se zavrtí.

"Co je?" zašeptá do ticha, jako by nechtěl rušit vzniklou atmosféru. Tonda se vzpamatuje, přemýšlí tady nad blbostmi a dělá si z Matěje encyklopedijní předmět. Neodpoví, pouze ho uchopí do ruky a pomalu začne pohybovat rukou nahoru a dolu.

"Nechtěl- nechtěl bys zkusit něco víc?" Matěj se se zastřeným pohledem na něj podívá, když mu oddaluje ruku. Asi cítí, že je na hraně, pokrčí si pro sebe Tonda rameny.

"Jestli chceš…"

Matěj mu k jeho překvapení podá vibrátor, který sem donesl, spolu s lubrikačním gelem a kondomy.

"Co-cože?"

"Zkus si to," div, že nad tím Matěj nemávne rukou. Musí se přemáhat, aby svůj penis nevrazil Tondovi do pusy, cítil jeho horký dech a to ho dovádělo k šílenství. Mohl by se vymluvit a odejít do koupelny, ale to by pro Tondu nebyla ta pravá zábava. Nechá ho si pohrát. Jemu to nevadí.

Ucítí nesmělý dotek prstu na svém konečníku, zavrtí se, aby to šimrání přerušil, ale Tonda se odvrátí dřív, než stihne udělat něco víc..

"To nemůžu."

"Proč by ne? Jsi kluk, já jsem kluk. Prostě si to zkus." Matěj otevře oči dokořán a upře je na Tondu krčícího se u jeho nohou. "Prosím."

A tak se Tonda osmělí. Uchopí do nezkušených prstů kovového přítele. Měl by ho asi pomazat gelem, udělá tak, položí se na břicho, opře o ruku. Neví jak. Matěj mu to usnadní, když se otočí na břicho a strčí pod sebe polštář čímž na něj vyšpulí zadek. Tonda polkne. Takový výjev mohl vidět jen v internetových prohlížečích a na živo je to o tisíc procent lepší. Neví, co dělá, ale to pozadí ho přitahuje jako magnet. Přitiskne své rty na jednu z půlek. Matěj zalape po dechu, tohle vážně nečekal. Nevidí, co se Tonda chystá udělat a asi to raději ani vidět nechce, ale polibek na svůj holý zadek opravdu nečekal. A teď - on se s ním mazlí?! Sakra! V penisu mu zacuká, když vnímá ten příjemný pocit, dovolí si přivřít víčka, protože Tonda jeho reakci nemůže vidět. Ještě nikdy si s ním žádný z jeho milenců takhle nehrál. Vzdychne. Taky to bude asi naposled. Studený předmět se mu otře o dírku a trochu nesměle je zatlačen dovnitř. Nepříjemný pocit než překoná svěrač za chvíli zmizí, to už zná moc dobře. Vibrátor se v jeho dírce zastaví na špičce a on se netrpělivě zatřepe, proč nepokračuje? Ohlédne se přes rameno, aby viděl, jak Tonda zkoumá zapínání vibrací. Zakroutí pobaveně hlavou a sám se natlačí dál. Tonda vyjekne tak, že vibrátor pustí, ten ale zůstane zabodnutý v Matějově dírce v očekávání, že s ním začne někdo pohybovat.

Tohle není moc těžké, pomyslí si Tonda než ho uchopí zpět do svých prstů a vytáhne ho, aby vzápětí zase přirazil. Zvědavě uchopí hladce oholená varlata do dlaně a polaská je. Matěj, přistižen v nesprávný okamžik, sebou zacuká a potřísní spermatem polštář pod sebou. Zmoženě ochabne v páteři, zaboří obličej do polštáře. Udělal se jako nějaký puberťák. Ale co, čert to vem. Ten dotek nečekal. Nečekal vůbec nic z toho, co Tonda stihl udělat. Než však stihne něco říct, začne se do jeho dírky tlačit něco o kousek většího, než byl vibrátor. Ušklíbne se. Pán dostal konečně chuť na sex. Jenže instinkt, který se v Tondovi projevil, není tak příjemný, jako nesmělé doteky, kterými ho atakovat do teď. Zběsilými přírazy mu boří obličej hlouběji do polštáře, než se bouřlivě udělá.

Tak to bychom měli. Usměje se pobaveně Matěj, opatrně nechá Tondu vyklouznout ze svého těla než ho přitáhne do náruče. Trochu unavený, ale spokojený se k němu přitiskne, aby mohl spokojeně a uspokojeně, usnout.

Nakonec to zase nebyl tak špatný večer. Pomyslí si ještě Maty, než stihne Tondu následovat do říše snů. Uvidíme, co bude ráno.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II