18. Kapitola BoZ

Tak... pokračování za to, jak jste na mě hodní :)

a lidičky... dnes - KONEČNĚ! 18+ :D em a.... nezabíjet!

(Nejbližší pokračování čekejte v neděli, protože budu bez netu a nemám dopsáno tak, jak bych chtěla, abych mohla přednastavit. Děkuji.)



18. kapitola




Trochu se zavrtí, když ho Vítek začne nenasytně líbat. Nechá si to líbit, protože je to až překvapivě laskavé a vzrušující. Kazimír si pomalu uvědomoval, že pokud to takhle půjde dál, že tu jeho stanovenou hranici snadno překročí.

Nechává se doopravdy líbat Vítkem. Jeho ruce jsou všude. A on stojí skoro jako solný sloup a netuší, co by měl udělat, protože Vítek brzo přejde k věci. A on to alespoň nechce uspěchat, když už k tomu má dojít. Je mu jasné, že si to později bude vyčítat, ale momentální vzrušení, které ho ovládá, zatímco Vítkovy rty putují po jeho krku a uších, ho naprosto ochromuje od logického myšlení. Ne nadarmo se říká, že někteří muži myslí jinou částí těla. A mozek to rozhodně není.

Cvaknutí pásku ho ujistí, že už se toho děje víc, ale pořád stojí a to ho začíná trochu štvát, trochu nemotorně navede Vítka na gauč, kam ho povalí. Ten na něj překvapeně pohlédne, ale nic neřekne, naopak si ho přitáhne zpátky k sobě, aby ho mohl poskládat pod sebe.

Tričko odletí někam do kouta, následují ho kalhoty a pak už jde všechno rád na ráz. Kazi se najednou ocitne nahý, rozvalený na pohodlném gauči, svůj penis ponořený hluboko v horkých ústech. Zalapá po dechu, když ho začnou ta ústa zpracovávat. Je opravdu náročné vydržet to. Taková slast. Nechápe, jak si to mohl tak dlouho odepírat, vždyť je to tak skvělé. Najednou se ty chtivé rty ztratily a jeho penis ovanul chlad, když pootevřel oči aby zjistil, co se děje, uvědomil si, jak Vítkovi sluší jeho nynější postava, pěkné vypracované nohy, které odhalil, když si svlékl kalhoty. Do penisu se mu nahrnulo ještě vice krve, pokud to tedy bylo možné. Bolestivě mu v něm cukalo už jen při pomyšlení na to, že o TO brzy přijde s tímhle klukem. Odněkud se jeho hrudi objevila růžová lahvička a dva balíčky s kondomy. Zaraženě se na Vítka podívá.

"Připrav se, to snad zvládneš ne?" zůstane na něj zírat. Připravit se sám? Ne, že by to už nedělal se svým gumovým kamarádem, ale to nemusel nikdo vědět. Vítek si povzdychne, když vidí jeho nečinnost. Uchopí gel mezi prsty a nechá pár kapek stéct na Kaziho pyj. Sleduje cestičku, která se vytváří. Když skape až ke konečníku, začne onen vrásčitý vchůdek jemně masírovat, než do něj vnikne nejdřív jedním, o chvíli později dvěma prsty. Kazimír přemýšlí, jak moc by se lišilo jeho poprvé, kdyby byl s někým jiným, s někým, kdo ho miluje doopravdy. Nebo alespoň s někým kdo ho má rád.

Nechává se opečovávat a snaží se si to užívat. Co se dá dělat. Proč si to tedy neužít nejvíc, jak jen to jde? Přitáhne si Vítka obličejem k sobě, aby ho mohl políbit na naběhlé rty od jejich předešlého líbání. Očividně je to spojené s úspěchem, protože Vítek spokojeně zamručí a polibek opětuje. Poslepu si navlékne slušivý čepeček a vůně jahod se dotkne jejich čichových smyslů.

Kazi zaregistruje trhaný nádech výdech, než je do něj začne pomalu dobývat svým údem. Zahledí se mu do očí. Tak rád by něco řekl, ale nechce to pokazit. Raději bude mlčet a přijímat tiše chvilkové doteky. Vítek se hned v začátku setká s mírným odporem, ale trpělivě čeká než se Kazimu podaří trochu uvolnit. Sám ví, jaké to je, a i když by ho do něj klidně fouknul bez čekání, něco ho brzdí a říká mu, že by to nebylo to nejlepší řešení, které by mohl udělat.

Následující minuty si užívá pěkně divoce. Ač se Kazi nezdál, že by začal nějak odpovídat, právě teď je přisátý na jeho bradavce a vzrušení, které doposud pociťoval, se násobí. Je donucen vlastním tělem zatnout své prsty do polstrování gauče, aby nevykřikl nahlas. Cítí kapičku potu, která mu stéká po skráni, ale nevšímá si jí, momentálně má na starosti něco jiného. Chopí se penisu, který se pod ním vzrušeně otírá o jeho břicho. Sám si uvědomuje, že to má jen krůček ke slastnému konci. Těla se otřásají vzrušením, polibky neztrácejí na intenzitě.

Jenže v téměř dokonalých okamžicích chodí vyvrcholení příliš brzy. Poslední příraz s trhaným přerušováním, a zatímco opatrně vyjde z pořád ještě vzrušeného Kazimíra, chopí jeho penis znovu do svých úst, aby se ho sotva dotknul jazykem a on se mohl udělat. Potřísněného bříška si ani jeden nevšímají, když leží nemáčknutí na sebe na nyní příliš úzkém gauči. Chlad prostupující kolem nich začnou vnímat až nyní. Jako jedovatý had, který se kolem nich plazí z příliš krátké vzdálenosti.

Kazi se trhaně nadechne než zavře oči a překryje si je dlaní, aby se na moment naivně schoval před tvrdou realitou, která ho sesadí z růžového mráčku následovně.

Vítek vedle něj zmateně kouká, co se to mezi nimi stalo, vždyť… tohle přece nechtěli, ale uvědomuje si, že to není zase tak pravda. Celou tu zpropadenou dobu od toho zatraceného polibku se mu v hlavě motalo pár stejných myšlenek a tohle… rozhodně nečekal, že mu to Kazimír dovolí. Vystřelí z pohovky, aby se mohl následovně zase prudce zastavit. Shlédne dolů na Kaziho, který se snaží splynout s okolím. Jenže není chameleon.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II