Tanec života, část 4. - konec

konečně shrnutí: 5000 slov

Tanec života, část 4. - konec



Patrik si Alexe prohlíží na délku vlastní paže. Má mu věřit nebo se má smířit s dalším odmítnutím?

"Mám podmínku…"

"Jakou?" Alexovy oči se rozzáří očekáváním nad nevyřčeným.

"Musíš si semnou zatancovat."

Místností se rozlehne uvolněný smích a náhlé vyjeknutí, když Alex samou radostí povalí Patrika na zem. "Budu s tebou tančit třeba do konce svýho zpropadenýho života, jen když mi dáš ještě šanci."

"Máš ji mít, tak ji koukej nepromarnit." Dotyk palce na svém rtu neokomentuje. Nadějně vyčkává na nějaký podnět. Dojde vzápětí. Jejich rty se spojí v jedny.

Vášnivost polibku nabíjí vzduch okolo erotičnem. Vzrušené dýchání se mění na mělké, zrychlené. Co hloupé polibky dokážou s lidmi udělat?

Alex pomalu rozepíná košili s drobnými knoflíčky, které ho rozčilují, ale stále je natolik při smyslech, aby si domyslel, že ta košile není z levného materiálu a za její poškození by mohl vyvolat nějaké nepříjemnosti. Těch už bylo přeci za posledních pár dnů dost…

Odhalí naprosto dokonalou hruď. Roky tance se projevily na celé muskulatuře, když se na něj dívá teď, cítí vzrušení, které se prolévá jeho tělem.

Sám si svlékne tričko, aby mohl cítit kůži na kůži. Zasténá. Kalhoty i se spodním prádlem letí pryč. Viděli se už tolikrát ve sprše, že ho nějaký stud nemůže překvapit. Pohlédne očkem na Patrika, co on na to říká, ale ten se jen tiše usmívá a sleduje jeho počínání. Chce to nechat celé na něm, aby nezašel příliš daleko. Tak daleko, aby tohle nepokazil.

Alex mu vidí na očích chtíč, proč mu tedy jeho přání nesplnit? Stáhne se dolů, aby mohl odhalit vzrušení, které ho celou dobu tlačilo do stehen, když se před nějakou dobou dostal mezi Patrikovy nohy, aby měl lepší přístup k hladké, snědé pokožce.

Pak mu dojde jediný detail… přihrne se k Patrikově oušku a neodolá, aby ho jemně nekousl. "Máš kondom?"

"Blázníš? Copak jsem nějaký patnáctiletý puberťák, abych u sebe nosil kondomy pro svoje známosti?" rozesměje se, ale potom mu dojde, proč se na ně Alex ptá. Potutelný úsměv na jeho tváři. "Nenecháme určité věci přeci jen do jiných míst? Hm?"

"Máš pravdu… naše poprvé by mělo probíhat někde jinde než na zemi v tanečním sále." S těmi slovy uchopí oba penisy do svých dlaní a začne je jemně třít.

Nechají se společně unášet na vlnách za poznáním druhého těla. Tichý pozorovatel by musel přemýšlet, která končetina patří komu. Převalování se na zemi a boj o chvilkovou dominanci je doprovázen tichou hudbou hrající ze zapnutého přehrávače.

Když se sálem rozlehne dvojitý extatický výkřik ze vzájemného tření, je každý neduh, který se mezi těmi dvěma stal, zažehnán. Pro tuto chvíli jsou oba chyceni do náruče extáze. Oba, ležíc vedle sebe na naleštěných parketách, se na sebe uvolněně usmívají. Krůpěje potu se objevují na jejich tvářích.

"Tak, teď si můžeme dát ten tanec," vyplázne na Patrika Alex jazyk, když ho tahá na nohy a podává mu tričko.

"Měli bychom spíš vypadnout… jak nás zmerčí správce tak bude zle."

"Pochybuju, jsi tady majitel ne?" polibek vtisknutý na rty je jako sen. Tak dlouho si ho odpíral a přitom již dávno mohli být spolu.

"Nechceš jít ke mně?" Pozve Patrik Alexe k sobě domů. Nejen proto, že to má blíž.

"Jistě, můžeme, jen… asi bychom to tady měli trochu uklidit." Zazubí se, zatímco prstem ukazuje na podlahu, kde se leskne pár kapek již vychladlé tekutiny slasti.

*

Noční procházka parkem, kde se sem tam mihne nějaké to, nočním životem žijící zvířátko, je po dešti, kterého si ani nevšimli, příjemná. Patrik tiše kráčí vedle usmívajícího se Alexe, když se jeho dlaně dotkne druhá. V němém porozumění je stisknou. Pocit, který se objeví na hrudi ho zasáhne. Oklepal by se jako pes, kdyby to nevypadalo šíleně.

Šťastný, že to možná dopadne. Že to nebude jen na jednu noc.

Kousek před nimi proběhne zvědavá veverka. Nadšeně ji sledují jako dvě malé děti, které ji vidí poprvé. Na silnici projede auto a někde v dáli uslyší houkačky. Nic je však nemůže vytrhnout z chvilky tichosti, kterou mezi sebou vytvořili. Oba přemýšlejí, co bude.

Patrik se zhluboka nadechne nosem krásného čerstvého vzduchu. Rozhodnutý, že teď už Alexe nenechá jen tak odejít. Je čas začít žít.

*

Ráno je oba zastihne v mileneckém objetí ležet na prostorné posteli. Nazí se tisknou k sobě, zapadající do sebe jako dva ztracené puzzle.

Starší z nich se probere první, trochu konsternovaně se koukne kolem sebe, jestli je vůbec u sebe doma. S úsměvem zjistí, že ano. Tělo, které ještě před chvílí objímal, doopravdy patří Alexovi a ten slastný pocit, o kterém se mu zdálo je doopravdy skutečný. Láskyplně se přitulí ke zdroji lidského tepla. Rukou sjede na hladké bříško, aby se ujistil, že mu neuteče. Snad si ještě na chvíli může schrupnout.

… když se vzbudí o půl hodiny později už ani druhý nespí. Oždibuje rty jeho kůži na ruce, na které ležel. Zavrtění zbudí v Alexovi přítulnou náladu, když se k němu otáčí.

"Dobré ráno," zamumlá, zatímco mu vtiskne polibek na nos. Patrik sebou přistiženě cukne. Tohle gesto nezná. "Co je? V pohodě?" zeptá se hned raději Alex, aby ho něčím nevyděsil. Snad si nemyslí, že by měl být už dávno pryč, že ne?

"Dobré…" Patrik zakroutí hlavou, "nic se neděje, jen jsem překvapený, že jsi ještě tady. Očekával jsem tak trochu, že vezmeš nohy na ramena…"

"Nekřivdi mi tolik, takové tělo si nenechám proklouznout mezi prsty." Hravě sjede dlaní do klína, aby uchopil jeho penis do svých prstů. "A tebe taky ne." Převalí se nad něj, aby si zajistil, že mu nezdrhne s nějakou výmluvou do koupelny. Chvíli se tak tvářil. Pousměje se. "Co takhle malý předkrm před snídaní?"

"Alexi…" zamumlá Patrik, když se jeho penis octne v ústech partnera. Ale nechá to být, když ucítí vlnu vzrušení, která prostoupí jeho tělem. Bude si to užívat. A očividně si to užívá i mrštný jazýček, který obklopuje jeho žalud.

Prsty prohrábne vždy dokonalé vlasy, které teď trčí do všech stran, jak ještě neviděly hřeben. Miluje ten pocit, že se o něj někdo stará. Je fajn, být opečovávaný. Nechá se ke spokojenosti jeho partnera dovést ke sladkému vrcholu. Je schopný vnímat jen teplo, které pohlcuje jeho erekci a snaží se z něj vycucnout co nejvíc. Šikovná ruka po pár pohybech zmizí, aby ji nahradily jemné polibky. Když se potom Alex ukládá s hlavou na Patrikově břiše, přemýšlí, jak jen si mohl nevšimnout těch pohledů. Byl tak slepý a to ho měl u sebe přímo na zlatém podnose.

Smál by se štěstím, ale nechce kazit tuhle chvilku, chce, aby si to Patrik vychutnal. Jeho vzrušení může počkat, jak jen dlouho bude chtít. Spokojeně zavrní, když se prsty v jeho vlasech začnou hýbat. Jemně se probírají krátkými prameny a cuchají ho, normálně by vyjel, kdyby mu někdo cuchal jeho dokonalý účes, ale pro tento okamžik to nebude raději řešit.

"Alexi?"

"Hm?"

"Pojď ke mně," pronese se zavřenýma očima Patrik a přitáhne si Alexe do náruče. "Děkuju."

"Za co?"

"Že jsi tady." Vtiskne úplně ten samý polibek na Alexův nos.

"Ale kušuj… i když… máš vlastně pravdu. Kdybych byl dál tak slepý a tys nedělal takové hlouposti, jako je šlapání Magdě na nohy… asi bychom tady spolu nebyli."

"Ne… to asi ne." Rozhostí se mezi nimi ticho. "Po Mistrovství světa končím," podotkne tiše.

"Cože?" Alexovo reakce je přesně taková, jaká čekal, že bude. "To nemyslíš vážně!"

"Podívej se na mě… je mi třicet. Života jsem si užil jen na trénincích, ve škole a zase na trénincích. Chtělbych zažít takovej ten klasickej den, kdy vstaneš, musíš do práce. Obšťastnit rodinu… u televize si večer otevřít pivo… Prostě pohodu."

Alex do něj šťouchne palcem. "Takovej klídek si můžeš užívat v důchodu, skončit tě nenechám. Ne, dokud budeme spolu. A už takový věci neříkej. Nejsi starej na vyhrávání. Pořád na to máš, jen musíme vymyslet, jak to udělat, abys pořád nekoukal na můj dokonalej zadek…" usměje se spiklenecky.

"Ty..!" povalí smějícího se Alexe pod sebe, "aby tě ten dokonalej zadek vůbec do dalšího tréninku přestal bolet!"

*

Ten večer se dlouho po skutečném tréninku rozlyne sálem hudba s rytmem Blues. "Smím prosit?" osloví Alex Patrika stojícího nad papíry potřebnými k vyplnění pro Mistrovství. Překvapeně na něj zůstane hledět.

"Ale jistě, madam."

"Já ti dám madam." Ukradne si Alex polibek, než Patrika naaranžuje do tanečního postoje. Ještě, že jeho přítel umí tančit i ženské kroky. Kdo by to ty ženy potom učil, že? Prolétne mu hlavou, co by mu Patrik řekl na dámské šaty. Se smíchem raději začne tančit, než přijdou otázky. Neví, jak by to vysvětloval. Ale taková sukýnka s flitry by mu určitě slušela. Splní Patrikovi jeho sny, chce, aby byl konečně šťastný.

"Čemu se směješ?" Patrik přimhouří oči jako kocour, což ho rozesměje ještě víc. Napučené tváře ho donutí smích zadusit, ale jeho hrudník se pořád ještě otřásá.

Smířlivě přejede dlaní po hladce oholené tváři. "Nezlob se, jsem jen šťastný." Malilinkatá lež a střádající plán v hlavě, kterou barvu flitrů použije.

Sotva dokončí pomalý tanec na první písničku, přitáhne si ho Patrik na zadek k sobě, nějaký taneční postoj mu je právě teď ukradený. V náruči, se rty zaklesnutými do sebe, se pohybují pouze v bocích.

Usměje se. Oči se rozzáří jako Vánoční stromek, když se jich dotkne právě probíhající štěstí smíchané s nově nabitou láskou.

Teď je opravdu šťastný a tohle je jeho Tanec života.


The End

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II