17. Kapitola Cyk

18+

17. kapitola

Daniel klečí ve sprchovém koutu, nechává na sebe stékat kapky vlažné vody. Horkou by zatím nesnesl. Má pocit, že přejel úpal nebo úžeh, to je jedno, prostě se přehřál. Dnes pil víc než obvykle, upozornil ho samotný šéf. Hlídají jejich pitný režim, to je jasné. Během takového výkonu a ještě vedra… kdyby byl dehydratovaný tak lekne uprostřed toho nechutného kopce. Zmučeně vydechne, nohy se začaly ozývat. Díky přísunu minerálů se nedostavily křeče, ale co bude v noci? Navíc ho ještě dodělala tiskovka, kde byli nějak dlouho. Ceremoniál i předání puntíkatého dresu proběhlo skvěle. Spadla z něj veškerá únava. Přeslechne klapnutí dveří.
"Dane?" Adrián nakoukne do koupelny. Jmenovaný sebou trhne. "Jsi v pořádku?"

Daniel si opře hlavu o zeď proti sobě. "Jen unavený…"

"Pojď ven, ty trumbero, nebo nastydneš." Aniž by čekal na nějakou reakci, vypne tekoucí vodu, roztáhne osušku, aby do ní mohl Daniela zabalit a vzít si ho do náruče. Uvědomí si, jak je lehký. Na posteli mu podá připravené prádlo. Jeho oči zaregistrují puntíkatý dres přehozený přes židli, ještě je čerstvý. Zazubí se.

"Takže ty teď děláš reklamu Granku?" Nedokáže si zakázat to rýpnutí. Když viděl, jak mu ty nohaté slečny nasazují puntíkatý dres, málem že si necvrknul, protože v tom vypadal vážně vtipně. Zajímalo by ho, kdo měl takový nápad, že nejlepší vrchař si zaslouží červený puntík. Vyhrne si rukávy od mikiny a uchopí do prstů bílé tričko s červenými puntíky.

"Cože?" Překvapený pohled. Prohlédne si, o co jde. "Aha. Jo, už to tak vypadá." Dojde mu smysl Adriánova žertu. Společně se tomu zasmějí.

"Takže nejlepší vrchař? No, zasloužil sis to, byl jsi skvělý. A já měl výhodu, že jsem to mohl sledovat. Postavili nás přímo proti plazmě v cíli."

"Momentálně bych dal nevím co za to, abych mohl stát vedle tebe." Ujede mu pobaveně.

"Kdepak, kdepak. Žádný takový. Teď jsi takovej můj malej ťupínek." Povalí Daniela do postele. Zasedne. "Měl jsi masáž?"

"Ne, zase jsem odmítl, když jsem o tobě věděl… předpokládám, že se o mě postaráš." Vycení zoubky.

"Oh, jistě, já vždycky." Skloní se pro polibek. Opatrně, aby spojení rtů nepřerušil, se přehoupne vedle Daniela a vtáhne si ho do náruče. Prsty jemně laskají stále vlhkou pokožku, projíždějí mokrými vlasy. Daniel oproti tomu si hraje s jeho dredy, prsty objíždí kontury obličeje jako by si chtěl vštípit jejich tvar. Polibek se prohloubí víc, než oba dva chtějí. Včerejší nedostatek kontaktu si potřebují nějak vynahradit.

Potlačované potřeby těla na sebe však nenechají dlouho čekat. Oběma bylo v tu ránu jasné, že dnes dojde k něčemu víc než jen k pomazlení. Danielova únava byla ta tam. Jako by chytil druhou energetickou múzu. Adrián cítil vlastní vzrušení, které mu kolovalo tělem a ukládalo se do jednoho místa, vyklene boky proti Danielovi, aby je donutil zasténat.

Danielovy nenechavé ruce sjedou k pásku volných džínů, aby odstranil veškeré překážky mezi nimi. Ucítí prsty na svém pozadí, jak mu Adrián pomalu stahuje boxerky, které si před chvílí tak pracně obléknul.

Za chvíli už se po sobě válejí zcela nazí. Ruce upnuté k určitým místům, když se společně dráždí. Adrián slastně vydechne, když se Dan skloní a jazykem objede třísla. Tak blízko! Nedočkavě roztáhne nohy od sebe, aby měl lepší přístup. Ale Daniel se zřejmě rozhodl si s ním chvíli hrát, protože pokračuje v cestičce polibků až na koleno, aby se následně mohl s tichým smíchem vrátit po druhé noze zase zpátky, jazyk za sebou nechává mokrou stopu. Oklepe sebou, když z otevřeného okna dovnitř zavane večerní vzduch. Prsty pohladí Daniela po vlasech, aby ho pobídl k něčemu dalšímu, jinak bude muset jednat on. Půst měl už tak dlouho, že dnes moc nevydrží. Někde uvnitř hlavy mu proběhne myšlenka na to, zda i Daniel od toho jejich odloučení nikoho neměl. Jeho erekce se otírá o jeho nohu a vyzývá k něčemu víc, jenže teď je ve spárech Danielových a nemůže se odhodlat k něčemu jinému.

Ucítí nos na svých citlivých varlatech, jak se o něj otírá, následuje ho jazýček. Trhne sebou, když se dotkne citlivého místa na žaludu. Jeho erekce tepe orgastickou bolestí. Daniel ho nestačí ani pořádně pohltit, když vyvrcholí. Neuvědomí si pevný stisk u kořene vlastního penisu. Dolehne k němu jen dvojité zasténání. To jedno patří jemu, ale co to druhé?

Rukou si zakrývá tvář rudou rozpaky, nevydržel to! Ve svém věku. Sakra. Cítí ta smyslná ústa, jak laskají jeho podbřišek a slíbávají nálož hustého spermatu. Tiché pochechtávání ignoruje. Když se k němu Daniel stále netiskne tak, jak by očekával, opatrně se koukne dolů. Právě mu otírá nohu kapesníčkem.

Nechápavé: "Co?" Teď jsi zaválel, Adriáne, nic lepšího z tebe vypadnout nemohlo?

Daniel se na něj zazubí, odhodí kapesník někam za sebe a až tehdy si Adrián uvědomí slepené chlupy na noze. He?

Naprosto konsternovaným pohledem přejede smějícího se Daniela.

"Když nechápeš, vypadáš roztomile," poškádlí ho Dan lehce, políbí na nos a natáhne se vedle něj. Když na Adriánových rtech zbystří otázku, jako na povel zrudne. Hlavu skryje do ohybu Adriánova krku. "Takhle rychlou nemám ani masturbaci," zahuhlá tiše.Puclíčky zapadnou do sebe. Adrián prudce vydechne nosem, aby se rozesmál na plno.

"Hej!" Lehká, ale přesně mířená rána pěstí do hrudi, jeho smích zastaví pouze na okamžik, aby se mohl vyhoupnout nad Daniela a zavalit ho svým tělem.

"Co děláš?" Optá se jednoduše, když si ho Adrián se zájmem prohlíží.

"Měl by ses otočit. Dnes jsi ještě nedostal svojí pravidelnou masáž nohou a nemuselo by to zítra vypadat dobře… po takovém výkonu," zazubí se na něj přechytrale. Nechá Dana, aby se pod ním obrátil. Oba pořád nazí, spokojení. Natáhne se po masážním relaxačním oleji. Než si ho trochu nakape do dlaně, zálibně přejede pohledem Danovo lascivní tělo, které láká ke zneužití. V očích se objeví jiskřičky.

Vrhne se nejdřív na ztuhlá záda, tak jak je to učili. Odshora dolů.


Asi po hodině úmorného snažení o uvolnění naprosto a dokonale ztuhlých svalů, se vrátí o kousek výš. Prsty přejde přes hýždě, palci pohladí rýhu oddělující stehno od toho dokonalého zadečku. Daniel se pod ním trochu zavrtí, ale nic neřekne. Pořád má zavřené oči. Řekl mu, že si bude projíždět zítřejší trasu, ale nějak mu nevěří. Ten úsměv, který se mu usadil na rtech, rozhodně nepřipomínal soustředění na závod. Dlaněmi hladí rozkošné půlky, které mu díky oleji smyslně prokluzují mezi prsty. Zvědavé palce se vydají na cestu o kousek níž kdykoliv jim to pohyb rukou dovolí.

Když lehkým dotykem přejede přes konečník, zachvěje se Danielovo tělo počínajícím vzrušením. Mohl by zkusit takovou amatérskou masáž varlat, ale proč nevyzkoušet to, co se líbí i jemu? Povzdych, který vyjde o chvilku později z Danových úst, když jeho prsty jemně dráždí varlata citlivá ještě z minulého vyvrcholení, ho potěší. To zachvění zacvičí i s ním, horkost sjíždějící do slabin, když si uvědomí, jak blízko ho má. Rukama přejede záda, přes ramena až na dlaně, aby obě objal. Plnou váhou hrudníku se položí na Dana, koleny se zapírá mezi jeho nohama. Svým vlastním vzrušením zapadne do rýhy půlek, otře se. Kouzlo olejíčku se projeví skoro okamžitě, když namaže i jeho penis, který snáz proklouzne. Daniel otočí hlavu víc jeho směrem, lesknoucí se oči a lehké olíznutí rtů ho donutí se víc přitisknout a naklonit, aby se dostal až k nim a bylo to pohodlné oběma.

"Hmm… myslíš, že bys to dneska zvládnul bez ochrany? Prodělal jsem tolik krevních testů, že HIV by mi zjistili celkem hned…" zamumlá Daniel, když se na okamžik odtrhnou, aby nasáli vzduch do plic.

Adrián přikývne, sám je čistý. Na krev chodí pravidelně podle předpisů. A je si celkem jistý tím, že dnes opravdu rád překročí tu hranici a vezme si Dana i bez ochrany. Nikam však nespěchá, chce, aby to bylo tak dokonalé, jako je pro něj Daniel. Ještě jednou uchopí do ruky lahvičku s olejíčkem, aby ho zahřál ve svých prstech. Až potom začne mastnými prsty prozkoumávat Danovo svatyni přímo.

Pohledem laská bedra, páteř i zátylek. Polkne když ho napadne myšlenka na tetování, které by se na Danielově zádech skvěle vyjímalo. Andělská křídla. Jenže to by mu na hlavu musel ještě taky nechat vytetovat růžky. Uculí se, později se mu s tím musí svěřit. Zahledí se na svoje tetování na rukách, k dokonalosti stačilo jen málo. Jeho vlastní návrh a pak ho to pohltilo. S jedním ze svých milenců přišel na to, jak erotické je dráždění takového tetování, i když to někomu může přijít jako perverznost. To v podbřišku a tříslech se mu zahojilo chvíli před tím, než potkal Daniela, a když i on nevědomky líbal trasu potetované kůže, mohl se zbláznit vzrušením při těch představách, které mu vyvstávaly na mysli. Zažene tyhle myšlenky, které ho odvádí od řádné přípravy. Vtiskne na drobný důlek, který Danovi tvoří výklenek páteře, polibek.
Když se o chvíli později noří svým vlastním vzrušením do úzkého prostoru, zapochybuje o tom, zda to byl dobrý nápad, olejíček je sice kvalitní, ale lubrikant by byl ještě o něco lepší. Jenže spokojené Danovo mručení ho utvrdí v tom, že tyhle jeho momentální myšlenky nejsou na místě.
Zastaví se v půlce pohybu, aby dal Danovi čas zvyknout si na ten pocit, ale boky, které se proti němu vyklenou, aby ho pohltil celého najednou, ho zarazí stejně jako zmučené zasténání jeho partnera.

"Sakra, proč..?!"

"Moc to zdržuješ, jsem v pohodě." Zavrčí Daniel spokojeně, když ho má celého uvnitř.

"Několik týdnů sedíš jen na kole, byl jsi stáhnutý jako…"

"Kuš už! Od toho mám tak dokonalého partnera ne? Aby mě připravil stejně dobře, jako se mě zmocnil."

"Jsi chlípník, nemyslíš?" Zasměje se vzrušeně, nemůže zapírat, že by se mu to nelíbilo.

"Vůbec ne," konstatuje Dan moment před tím, než se jedním pohybem stáhne a potom zase přirazí. I tak si ho Adrián začne trochu hlídat, zkoordinuje jejich pohyby natolik, aby tempo vyhovovalo oběma a on ještě zvládal uspokojovat i to zvíře pod ním. Tenhle styk je však jiný než jejich první sex. Je prosycený něčím navíc…

Hvězdičky tancující před jejich očima je na chvíli, skoro ve stejný moment, ochromí. Daniel to nevydrží a stáhnutím svalů kolem Adriánova vzrušení ho stáhne sebou.

"Oh bože, miluju tě!" Vyjde mu nenásilně z úst v orgastické křeči.

Následné minuty leží Adrián v tichosti vedle Daniela, paží ho objímá kolem pasu a užívá si váhu těla, která se tiskne k jeho boku. V hlavě mu šrotuje, co jen to z něj vypadlo. Se zavřenýma očima očekává, jestli bude nějaká odpověď. Snad nebude záporná. Nevědomky prsty sevře Danův bok, který se na něj překvapeně podívá.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II