Večer jako každý jiný

Předem upozorňuji, že tvorba je super (na moje poměry) ÚCHYLNÁ :D Takže na vlastní nebezpečí :D
a ne... Voldymu vůbec neruplo v bedně! :D


Večer jako každý jiný

Celkem večer jako každý jiný… společná sprcha se měla konat jako vždy, po desáté, když už všichni byli zalezlí na pokojích a otravní byli jen ti, kteří sháněli jídlo po lednici s neukojitelným hladem z nudy.

Ano.

Zase nešel internet.

Chodbou se ozýval nejen falešný zpěv, ale i prazvláštní hekání, jehož důvod nikdo nechtěl zjišťovat. Někdy je lepší nevědět.

Z kuchyně a mírné škvíry, pod dveřmi do ní vedoucíma, se linul dým, který dřív nebo později zase spustí požární hlásič. Zápach, který štípal do očí, značil jediné. Dnešní večeře místního kuchtíka bude zase černá.

Zatřepe hlavou. Myšlenky se odebírají úplně jiným směrem než by chtěl.

Svlékl ze sebe šaty. Kalhoty letěly přes židli, tričko na postel. Ponožky už dávno neměl. Trenýrky si ponechal. Ještě by se mu mohly hodit.

Nenuceně koutkem oka pozoroval, jak jeho spolubydlící dělá to samé. Trenýrky však letěly hned za tričkem. Vklouznutí do pantoflů, modrou osušku vyhřátou z radiátoru v ruce, v té druhé voňavý sprcháč.

Ohlédnutí přes rameno a jen tak ledabylé: "Jdeš?"

Mrknutí raději přehlédne. Pozdvihnuté obočí a pobavení z exhibicionismu, který tady předvádí. Jako vždy.

Se zaujetím si vychutnává pohled na vypracovaný zadek. V mysli vyvstane trik s mýdlem, který zkouší každý druhotný režisér levného porna. Proč začali vyrábět mýdlo v gelu?! Na toho člověka by vytáhl hůlku a třikrát dokola mu otočil v očním důlku. Nenápadné vykouknutí na chodbu, zda jsou všichni zvědavci pryč. Pokývnutí k němu. Ve vedlejším pokoji hraje oblíbená korejská skupina jejich kamarádky, která obývá pokoj protekčně sama.

Následuje ho jako pes svého pána. Užívá si ten výhled. Příjemné pnutí, které vyvstává mezi jeho nohama, hravě ignoruje.

Není to poprvé.

Dnes však nějak není ve své kůži. Náladu by měl, ale… něco je jinak.

Opřeni proti sobě o umývadla nechají odtékat prvotní vodu zaseknutou v trubkách při násilném zaražení jejich proudu.

Studená - studená - vlažná - och, konečně horká. To to trvalo.

Slastně nechají dopadat horké kapky na své hrudníky. Jeden mužný, snad až příliš dospělý. Druhý - starší - s hrudníkem rostlého puberťáka, který netuší, jestli se ze špagety někdy vytáhne do mužných rysů nebo ne. Ovšem, i na něm už jsou hodiny strávené dole v posilovně, znát. Pod dohledem atleta stojícího vedle něj jde všechno snáz. I učení nových věcí.

Chvíli ignoruje fakt, že ruka jeho parťáka je v místech, kde by se za normálních okolností vyskytovat neměla. Ne před ním.

Hladový pohled hnědých očí se na něj upře. Volnou rukou se opře o zeď, druhou hladí své ztopořené mužství. Vycení své bílé zoubky.

Dva kroky dopředu.

Zase je vše, jak má být.

Hrudníky se o sebe otřou. Brýle dopadnou na chatrnou poličku vedle gelu.

Dravost polibků se zintenzivňuje s nastupujícím vzrušením.

"Oh bože… chyběl jsi mi… a nejen mě…" Radek se opře o Alešovo tělo, aby mu dokázal, že nelže. Odloučení z celého dne se projeví.

Chytí do dlaně obě ztopoření, aby si s nimi mohl pod proudem pohrát, než se sveze na kolena a vezme jedno z nich do úst. Slastný povzdech.

Tiché kroky ve vyšlapaných Converskách přeslechnou a stejně tak přehlédnou postavu chytře skrytou za zídkou, kde jsou oddělená druhá umývadla, aby sprchující se neblokovali koupelnu jen pro sebe.

Zvídavý, zkoumavý a hlavně chtivý pohled je vítán.

Oba o ní ví.

Znají ji až moc dobře na to, aby věděli, že neodolá. Tak jako každý večer. Během vyvrcholení v tichosti odchází, aby nechala odeznít jejich pocity v duální intimnosti. Něco by mohlo jejím očím zůstat skryto.

Mysle naprosto odloučené od reality. Nevnímají humbuk na chodbě, který vyvolala hádka o kus přesmaženého žvance, kterým by se v té formě dali zabíjet nevyhovující spolubydlící.

Nevnímají ani zacloumání klikou až bouchnutí pěsti a sprostá nadávka uštědřená dřevěným dveřím je donutí se od sebe na malý moment odtáhnout. S úsměvem se však vrátí ke rtům toho druhého. Laskání nepřestává.

Poprvé po tolika společných sprchách se stane něco nového. Překročení nevyřčené meze. Namydlené prsty sjedou k otvůrku, který měl do teď jednosměrku.

Překvapené pootevření rtů, neočekávaný příjemný pocit.

Zalapání po dechu z druhé strany koupelny. Tiché vypaření se pozorovatele. Tohle přesně by mělo pro tentokrát zůstat skryto jejím očím. Otočení zámku z druhé strany. Klíče má každý, ale… fígl je v drzé visačce na klice.

Zvědavý prst se dere dál, přes svěrače. Pohled střízlivý, upřený do druhých - pootevřených očí, ve kterých hledá jakýkoliv nesouhlas, aby přestal. Hladově přestane, znovu klekne na kolena. Pohltí jeho úd do svých úst. Prst kompletně penetruje dosud nepoznané místo. Přidá druhý. Souhlasné zamručení shora je jako oblíbená hudba puštěná ve sluchátkách.

Po chvíli mu dojde, že doslova šuká jeho zadek svými prsty a užívá si to. Hlasitý sten dolehne k jeho uším. Známé zacukání v penisu, který polyká ve svých ústech. Hustá tekutina skrápí jeho hrdlo zevnitř, prsty se nepřestávají pohybovat v útrobách. Druhá ruka rychlým tempem přejíždí po vlastní erekci, aby ukojil své choutky. S libostí sleduje, že i ON se dívá.

Že vidí, co s ním dělá.

Pohledy stále zaklesnuté do sebe se na okamžik rozpojí, když s přicházející slastí zavře oči. Smyslné olíznutí rtů než s výkřikem pokropí stehno před sebou, které do teď ojížděl jako králík.

Spokojeně se postaví, labužnicky sleduje ruce, které omývají jeho tělo, stejně jako to své. V naprosto spontánním gestu přejede prsty hladivým dotykem přes lícní kost. Polibek na ukončení. Vypne sprchu, s úsměvem mu podá ručník. Pomůže mu otřít intimní místa stejně jako záda. Trenýrky si přehodí přes rameno, když odchází. Nechává na odiv svůj zadek, schválně jím zakroutí, přes rameno sleduje jeho reakci. Upřímný smích. Předešlé obavy z dnešního koupání byly dávno zažehnány. Není se čeho obávat, vždyť byli přáteli. Dobrými přáteli. A jen oni tři věděli, co vězí za nevinou sprchou a čištěním zubů doplňovanými zvuky a slovy. Vvelkou výhodou je, když máte sprchy hned naproti vašim pokojům.

Dnešní sprcha je u konce, ale není určitě poslední. Čas strávený na koleji, když nejde net, se musí využít v praktickém hledisku.

Z vedlejšího pokoje se stále ozývá pořád ta samá hudba.

Z kuchyně se ozývá nadávání. Šplouchání vody z přeplněného dřezu.

Z jejich pokoje spokojené oddychování.

Trenýrky leží pohozené na zemi. Teplá náruč druhého za zamčenými dveřmi.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II