Cílová rovinka pro dva 4

!Upozornění!
Jedná se o RPS Petter Northug / Emil Hegle Svendsen
Postavy použité v textu jsou pouze vypůjčené. Nikoho tímto nechci morálně urazit, znechutit, či znevažovat jeho osobu. Příběh je čistě smyšlený a nenavazuje na skutečnosti.
Po celou dobu povídky platí 18+

Čtvrtá část


Rty si vytvářejí vlastní cestičku, ignorujíc žlábek tvořící se ze svalů, zanechávají za sebou vlhký proužek, jenž na zafoukání propouští do těla chladivý pocit nutící se oklepat. Jazykem objede pupík narušující hladkou plochu. Tlumený smích působí rozkošně pro uši. Nosem projede proužek chloupků oddělující pravou a levou stranu bříška, u boxerek se pozastaví, aby nasál pižmo svého partnera. V penisu mu zacuká vzrušením, představy co by mu mohl dnes provést, mu víří v hlavě jako roj zmatených včel.

Naskládá jeden polibek za druhým na odhalující se stehna pokrytá jemným ochlupením, tváří se s nimi pomazlí.

Pokračuje v putování za poznáním již dávno poznaného a pořád stejně vzrušivého těla. U prstů na noze se pozastaví, je čas ho trošku poškádlit. Klekne si, uchopí chodilo do rukou, jednou jemně přejede kontury, dvě vzrušené, ale momentálně převládající zvědavé a lehce vystrašené oči, sledují každý jeho pohyb.

Prsty roztančí na hladkém chodidle vlastní tanec, smích protne dosavadní ticho rušené pouze hlukem z venku, které stejně ani jeden z nich nevnímal. Cuknutí nohy ho donutí přestat, nebude kazit takovou chvilku. Cestou zpět nahradí prsty rty, políbí každé místo, které mu přijde do cesty. Žlábek pupíku několikrát potrápí jazyk. Prsty již zkušeně dobývají jedno jediné místo, místo, které mu dá rozkoš. Ztuhlé bradavky nezapomene potrápit stejně jako citlivou kůžičku na krku.

Z tubičky si vyprskne kapičku průhledného gelu, který jemně rozetře, ústy pořád zkoumá oblast krku, pomalý přesun na rty trvá věčnost, Petter i přes vzrušení uchopí tubu, kterou nechal Emil položenou vedle jeho těla a i on si vyprskne drobné množství do dlaně, spiklenecky se usměje. Zaujme polohu v polosedě tak, aby na něj dosáhl. Rukou uchopí Emilův vzrušený penis, rozetře gel po celé délce. Zkušeně si jeho tělo přitáhne nohama k sobě tak, aby se jejich vzrušené penisy dotýkaly.

Dvojitý sten.

Odtrhnutí od těch hříšných rtů ho stojí mnoho sil, ale má tak roztřesené ruce, že by se dnes poslepu netrefil. Sklopí pohled, ale vychutná si vypracované bříško, směr očí doplní dotykem ruky.

Pomalu, aby mu neublížil, se napřímí, penis pomalu zavádí do úzkého otvoru. Na malý moment se zastaví, aby zvládl ten tlak a ovládnul svoje roztoužené libido, které velí přirážet do bezvědomí. Stačí jen chvíle, než mu vyjde Petter vstříc. Rukama i nohama si ho přitáhne k sobě.

Citová vyprahlost je nutí proti sobě přirážet mnohem intenzivněji než obvykle. Emilovi hlavou proběhne, že by to neměli tolik přehánět, aby se mohli na závodech hnout, tedy spíše Petter. Přivřenýma očima sleduje, jak se začne ukájet sám, když mu dojde, že on mu dnes nebude moc schopný pomoci. Skloní se, aby ho jemně líbnul na spánek, zpocené vlasy se přilepí ke kůži toho druhého. Maniakální přírazy se stávají až pravidelně intenzivními.

Možná až příliš bolestivě stiskne boky, kterých se přidržuje, aby kontroloval sílu přírazů. Cítí horké sperma pronikající do těla pod ním. Zavře oči, skloní hlavu, spojí je čely k sobě jako puzzle, vláčné rty se setkají. Již líně, uvolněně se líbají. Kapička potu stékající po jeho páteři jemně chladne při své jižní cestě.


*


Ten den doběhla Norská štafeta na prvním místě.


Prozatimní konec

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II