15. Kapitola

Mělo to být již odpoledne, ale to by nesměly být přítomny moje zavírající se oči a ten krásný dokument o lvech. Omluvte prosím případné chyby, dnes na ně opravdu nevidím... Potřebovala bych dovolenou někde daleko... nemá někdo místo v kufru? Sbalím se do krabičky od zápalek.
Myslím, že Nyce říkala, že k této kapitole by se hodilo 18+... máte ho tedy mít. Ale je to takové slabší. Nějak jsem vypadla z formy, tak se za to omlouvám. :(

15. Kapitola

Růžové dildo zatím nečinně leželo vedle nich. Stejně tak otevřený lubrikační gel s příchutí malin, který, jak si Petr stihl přečíst, měl být extra kluzký, aby byl anální styk příjemnější. Kouzlilo mu to pobavený úsměv na rtech. Ležel těsně natisknutý k Julimu, líně se líbali, uvolňovali. Barva mezi jejich těly se rozpíjela a z přesně daných obrazců vznikaly nevzhledné šmouhy.

"Nedáme si raději ještě sprchu?" špitne mu Julián najednou do ucha, když se pustí do oždibování hladkého krku.

"Dobrý nápad." pousměje se. Na Juliánovi byla vidět i cítit nervozita i přes to, že si pro tuto chvíli měli vyměnit pozice. Což Petrovi vůbec nevadilo. Být pod někým mu nedělalo nejmenší problém. A pokud tohle mělo dodat Julimu sebejistotu, podstoupí to rád. Navíc... takové zkoumání umí být vždy dost zajímavé.

Vylezou z postele a se smíchem přeťapkají nazí do koupelny. Petr se natiskne k Juliánově tělu, tlakem pod zadečkem ho donutí roztáhnout nohy od sebe, aby se mezi ně mohl vklínit a přitáhne si ho nahoru k sobě. Přitiskne na zeď sprchy. Horká voda mu spadá po zádech dolů, máčíc tak určité části kresby, které se rozpíjely a odtékaly odtokovým kanálkem u jeho nohou. Juliho nohy se mu automaticky omotají kolem pasu, paže ho pevně sevřou kolem krku. Horký dech se dotkne jeho tváře. Do bříška se mu opřou hladká varlata společně se vzrušeným penisem. On na tom není jinak. Je si vědom toho, že se tiskne k Juliho sladkým půlkám, které lákají k doteku vždy, když na něj jen trochu vyšpulí. Raději ho spustí na zem než se to zvrhne už v koupelně. Chtěl na to jít přeci pomalu. A teď má možnost vychutnat si Juliánovu zvídavou péči na svém těle. Doslova se na to třásl nadšením. Natáhne se po sprchovém gelu, aby si dal bohatou dávku do dlaně a mohl jej roztírat po Juliánově těle. Ta vůně se mu líbila. Dovolí si přivřít oči a vdechnout tu vůni. "Krásně voníš." Přejede mazlivě nosem po kontuře krku, aby se přisál na místečko nad klíční kostí. "Celý jsi nádherný."

Jsou to Juliánovy ruce, které se jako první přesunou na pevné hýždě, po kterých stéká proud horké vody. Nejdřív je jen zkušebně pohladí, ale potom se ihned rozpohybují v nedokonalé, ale příjemné masáže každého místečka, na které dosáhnou.


Voňavý a usměvavý ležel na posteli, nad sebou Juliána, který zvídavě brázdil jeho tělo. Dovolil mu dělat si, co bude jen chtít. Až na nějaké to násilí, ale Julián nevypadal, že by chtěl odněkud vytáhnout pouta a bičík. Zatím se omezoval jen na doteky a nesmělé polibky. Ale čím níž šel, tím víc tisknul v ruce onu hračku, na kterou se Petrovy útroby jen třásly. S přivřenýma očima hleděl dolů na jeho počínání, když začal rukama oddalovat jeho stehna. Gelem potřené prsty se bez varování zvědavě dotkly citlivého otvoru. Zareagoval na to menším cuknutím, jak se gel nestačil ještě zahřát a na horké pokožce působil jako kostka ledu.

Bylo v tom cosi zvláštního, co nedokázal vyjádřit. Tohle zkoumání jeho těla se mu líbilo. Výmluvně o tom mlčelo i jeho vzrušení, kterého se co chvíli Julián dotkl, aby ho nějak neopomíjel ve svém bádání.

Mírný tlak mu připomene všechny své bývalé milence, kteří se nikdy moc nerozpakovali s přípravou, ale vzhledem k jeho počínání, když byl sám... zase takový problém s tím neměl. Ne s bolestí.

Automaticky od sebe roztáhne nohy ještě víc, aby zpřístupnil cestu do svého těla i ulevil vnitřnímu napětí. Julián je fascinovaný jeho chováním a občasným vzdychnutím, sleduje ho bedlivě, ale pohledem přebíhá z místa na místo, aby mu neuniklo nic důležitého. S jemně skousnutým rtem v zabrání se do věci.

Bříško nagelovaného prstu zatlačí víc a celkem bez problému prolomí hranici. Julián se trhaně nadechne, když v Petrových útrobách najednou začne mizet. Volnou rukou si sjede do svého klína, aby si porovnal své vlastní vzrušení a konečně vydechne zadržený nádech. Zvědavost ho chytí do svých chapadel a on se naprosto odevzdá přípravě, kterou si rozpracoval a kterou dělá poprvé jinému člověku, než byl on sám, když zkoušel hračku, kterou sháněl s rudými tvářemi. Nakonec to byl Vlk, kdo mu s tím pomohl, aniž by musel vstupovat do krámu, do kterého by ho ani nepustili. Měl štěstí, že Petr byl takový, že neřešil zase tak moc detailů, pokud ano, tak to byla jeho čistá zvědavost, když nevědomky vypálil otázku. Přidá si ještě trochu gelu. Bojí se. Nechce mu ublížit, i když věděl, že Petr už nějaké partnery měl a že byl tím, kdo byl dole. Vezme do ruky Petrovo vzrušení a polaská ho. Gel měli v tuhle chvíli snad všude, kde se ho dotkl.

Vydechne, když se kluzké prsty dotknou citlivého údu, který si žádá veškerou pozornost, které se mu nedostávalo. Neměl ve zvyku být nějak hlučný a tak nějak podvědomě doufal, že to Juliánovi nebude připadat jako projev nějaké nespokojenosti. Sjede svou dlaní do hebkých vlasů, které ho lechtají na stehnech, ale nenutí Juliho, aby byl takový, jaký je. Nechce, aby se nějak omezoval tím, že by se cítil nepříjemně. Teplé prsty nahradí cosi chladného a mnohem mohutnějšího. Konečně.

Z posledního sexu, který měl, si toho moc nepamatoval. Nějaké útržky se mu vrátily, ale nijak je nezkoumal podrobněji. Navíc... tohle bylo mnohem lepší. Reálnější. Jak Julián nezkušeně zajížděl hračkou sem a tam a přitom laskal jeho napnuté vzrušení. "Jestli budeš pokračovat tímhle tempem..." zarazí ho něžně svou dlaní na chtivém zápěstí, které ho velmi intenzivně zpracovává.
Julián zrudne v uvědomění, že je příliš zaujatý touhle činností, když má Petra ve svých rukách. Pustí hračku ze svých prstů, ale nechá ji uvnitř Petrových útrob. Přesune se nad něj, aby se mohl polovinou těla položit na Petra a přitisknout se k němu, když uvězní rty do vášnivého polibku, který výmluvně poukazuje na Petrův stav. Naprosto přirozeně vyhledá svým klínem ten Petrův.

Petr se, veden tím, že on by mě být v tomhle vztahu ten dominantnější, přetočí i s Julim v náručí. Vystrčí své pozadí a hračku z něj jedním pohybem vytáhne. Usykne, protože to bylo moc rychle. Ale s těmi pohyby navíc, by to asi nezvládl.

"Bolí tě to?"

Zakroutí hlavou nad tou otázkou v záporném směru. Rukama obejme Juliho hlavu, aby se k němu natisknul a mohl ho líbat až do bezvědomí.


Leželi na posteli, Julián natažený na břiše a on vedle něj na boku s nohou přehozenou přes Juliho nohy. Líbal hladká záda a opečovával je. Dlaní hladil hebkou alabastrovou kůži v místech, na která dosáhnul. Tu druhou měl ukotvenou na Juliho hlavě, která už nebyla krytá parukou. Jemně se probíral jemnými vlásky, které mu přišly zase o něco delší a pevnější, než když se jimi prodíral posledně.

"Jsi v pořádku?" zeptá se starostlivě.

"Jsem vyždímaný." Odpoví mu spokojeně a unaveně Julián po chvíli, když se donutí od sebe rozlepit ústa.

Pousměje se tomu spokojeněji, než by od sebe očekával. Pohodlně se uvelebí a přitáhne si již vláčné tělo k sobě, aby ho mohl celou noc držet v náručí.

***

"Vypadáš spokojeně."

Otočí se na Vlka, který leží v posteli a předstírá čtení nezáživných skript. Zkouška v předtermínu.

"Jsem spokojený." pokrčí rameny. Ne tak jako bych byl s tebou.

"Svědčí ti to. Víc se usmíváš." a i na Vlkových rtech se objeví drobný náznak úsměvu. "Jsi uvolněný."

V tvojí přítomnosti? Nikdy.

"Co bys mi řekl na to, kdybych ti řekl, že ti chce Lukáš zahýbat?"

I ten nepatrný úsměv se z jeho tváře vytratí. Nahradí ho onen přísný pohled, který u něj potkával na začátku roku. "Že ti do toho absolutně nic není." řekne tvrdě.

"Ani kdyby se to týkalo mě?"

Vlkovo vystřelení z postele jeho směrem, ho překvapí. Trhne sebou v leknutí z prudkého pohybu. Pevné sevření na krku ho spíš vyděsí, než překvapí. Řekl toho snad moc, aby mohl Vlk takhle reagovat? "O čem to kruci mluvíš? Co jsi s ním měl, ty děvko?"

Tohle víc než zabolelo. V normální situaci by se z takhle těsné blízkosti a doteku roztřásl nejspíš vzrušením, teď se roztřásl strachem a to nebyl žádná trasořitka. To jen Vlk budil děsivý dojem. Pokusí se mu vytrhnout, ale stisk na jeho hrdle se díky tomu ještě prohloubí. Jeho paže jsou obě uvězněny v kleštích pevného stisku. Do očí mu vyhrknou slzy z nepříjemna. "Pusť..."

"Až mi řekneš, co jsi měl na mysli." sykne mu do obličeje.

"Sváděl mě a zval do trojky s tebou a s ním. A když jsem se neměl k vyjádření, tak mi nabízel, že bychom si mohli užít jen dva, že je mu to jedno. Chtěl jsem ti to říct, protože mi tohle chování ve vztahu vadí. A taky jsem ti to chtěl říct dřív než po mém odmítnutí vymyslí nějaké stupidní divadlo." vysípe ze sebe jednotlivě. Po chvíli upřeného pohledu Vlkových očí do jeho tváře stisk povolí. "Do prdele." zachraptí s prsty přitisknutými k inkriminovanému místu. Ztěžka se posadí na Vlkovu postel, která je nejblíž aniž by tušil, jak se jim podařilo se otočit. Zřejmě tím Vlkovým prudkým pohybem.

"Jestli si ze mě děláš prdel, tak je to hodně blbá sranda a nepřej si mě." zavrčí na něj a Petr přivře oči. Nejenže mu právě málem rozdrtil hrdlo pouhým stiskem, ale už mu i vyhrožuje. Neodpoví mu. Nemá na to síly. Ty ho opustily, když lapal po dechu. Z toho bude mít modřiny.

Určitě.

Vlk bez jediného dalšího slova zmizí s bundou v ruce za dveřmi jejich pokoje a zanechá ho na pospas vlastnímu osudu. Zmoženě se natáhne do peřin, až potom si uvědomí, že zelené povlečení určitě není jeho. Zrudne, když začichá Vlku vůni, kterou je ložní prádlo provoněné. Povzdychne si sám pro sebe, než si dovolí zavřít oči.

Měl by se zvednout.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II