Rozepsané

Rozepsané povídky

  • Společná povídka s Pret <3 Příběh o dvou postavách ze dvou různých povídek. Michal a Lex se potkávají na společném jednání firem. Mělo to být o setkání a srovnání životních priorit. Jenže život připravuje mnohá překvapení a o to víc, když si osud nevybírá.

  • Povídka nyní v částečném pozastavení, ale rozpracovaná a připravená na další pokračování. O tom, co se může stát, když se člověk dostane do naprosto neznámého prostředí, do skupiny lidí, kteří žijí jediným sportem. Cyklistikou. Co skrývá nejen tajemství sportu, ale i hlavní hrdina?

  • Jakub se živí boxem. Nelegálními zápasy si vydělává na svou budoucnost. Na svůj sen, který by chtěl co nevidět splnit bez pomoci druhých. Do cesty se mu však připlete nový soused a jeho povedená rodinka. Něco na nich je divné a pro Jakuba zarážející. Dokáže přijít na to, proč to tak je? A co teprve movitý člověk, který ho chce pro své zápasy? Co se stane, když se přestane přemýšlet? Dokáže se Jakub vymotat ze sítě problémů, které si kolem sebe začne nevědomky omotávat? Jak dopadne jeho příběh? Příběh někoho, kdo by se mohl nazývat snílkem, ale přitom je v tom mnohem víc.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Unwell - Kapitola 37

Unwell

Unwell - Kapitola 81 II/II